Najprv si ujasni co NAT je. Prepokladam ze tvoj pocitac nie je jediny na sieti a ze si za routrom, vsak? (druha krabicka okrem modemu od UPC)
Problem v tomto pripade byva, ze spojenie si vie najst cestu od teba, ale ked sa pokusa niekto spojit k tebe, tak router netusi kam to pripojenie preposlat (ma viacero pocitacov-IP na tvojej vnutornej sieti)
Cize:
Musis svojmu PC priradit staticku IP, daj si pozor aby bola konfiguracia spravna, ked nebude, nepojde ti net, vsak. (cize to zistis)
Dalej sa pripoj na svoj router (neviem ako to ma teraz UPC, ci dava len jednu krabicku kde je vsetko alebo mas doma este jednu krabicku pre wifi, etc)
(ak mi posles ipcofig -all, tak ti viem povedat kam sa mas pripojit.)
Zatial prepokladam ze tvoj router ma IP 192.168.1.1, cize to zadaj do prehliadaca, alo by si to vypytat meno a heslo. Ak si to nikdy nekonfiguroval, tak by mali byt defaultne (zase to zavisi od tvojho routra, pogoogli-precitaj si manual)
posledny krok bude najst porty na ktorych ta hra komunikuje, otvorit ich v sekci NAT a presmerovat prichadzajucu komunikaciu cez tie porty na tvoj pocitac (tvoju vnutornu IP)
Tolko k teori, asi si z toho teraz aj tak jelen, tak skus:
https://portforward.com/help/for-honor-nat-type-open/Tu som sa to pred dlhymi rokmi naucil ja.