Čafte...Mám na Vás jednu prosbu na ktorú nemôžem nájsť odpoveď...
V mozzile potrebujem, že keď si dám Nástroje-možnosti-bezpečnosť-mám zafajknuté že pamätať si heslá stránok...Avšak jedna vec mi vadí, napr keď idem na centrum alebo na FB chcem, aby mi heslo uložilo automaticky ale BEZ pýtania sa že "Chcete aby firefox uložil heslo pouzivatela...atd?"
Proste aby som mal heslá uložené v bezpečnosti v sekcii uožené heslá ale aby sa na to firefox pri prihlasovaní nepýtal ale aby heslo automaticky tam uložil...Neviem na to prísť ako sa to nastavuje, či už v mozzile, chrome, opere,exploreri.
A ešte jednu otázku mám.V chrome mám nastavené že ukladanie hesiel, ukladá mi ich pri google učte, rôznych warez ale nezobrazí mi heslo napr. centrum,FB a iné...Nájdem ich v sekcii hned pod uloženými heslami pod názvom výnimky, tomu by sa dalo ako predísť aby mi ukazovalo aj heslo z FB, centrumu atd v normálnych heslách kde sa daju zobrazit? Vyskusal som napr, že mal som tam ulozene heslo z g-mailu a ukazovalo mi ho, vymzala som cely ten link z ulozenych hesiel a skusil sa znova prihlasit ze ci mi ho tam ulozi, no FAIL, uz mi ho tam neulozilo tak ako je mozne, ze som ho tam predtym ulozene mal? chapete to?:D Viem, moc otazok hned:)
Za odpoveď mooc ďakujem
|