Prihodilo sa mi cosi, s cim som sa nikdy predtym nestretol, tak budem rad ked sa k tomu niekto z odbornikov vyjadri.
Na par hodin som odisiel z domu, pocitac som nechal zapnuty. Ked som sa vratil, obrazovka bola cela vo fialovom odtieni. Dival som sa do nastaveni monitora i grafickej karty, ale vsetky nastavenia boli nezmene. Vypol som pocitac, vytiahol som kabel spajajuci grafiku s monitorom a znovu som ho zapojil. Spustil som pocitac a uz je obraz v poriadku.
Zaujimalo by ma, ci ta zmena farebneho odtiena moze byt predzvestou vaznejsieho problemu. Monitor mam LCD Prestigio P170T a grafiku XpertVision GF8600GT 256MB DDR3 Dual DVI PCX.
Dakujem za odpovede.
ak mas lcd pripojene cez D-Sub, tak mozes mat zlomeny kabel. mne obcas zozltne obraz, tak tresnem do monitora, a uz je lepsie. ak ti to nerobi v hrach, tak je to kablom (ak mas aj dvi vstup, tak to prepoj cezen)
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
ak mas lcd pripojene cez D-Sub, tak mozes mat zlomeny kabel. mne obcas zozltne obraz, tak tresnem do monitora, a uz je lepsie. ak ti to nerobi v hrach, tak je to kablom (ak mas aj dvi vstup, tak to prepoj cezen)
Neplač Omega ved zajtra ti príde novučičký HP Pavilion
Presne takéto niečo sa mi stalo na fx5500 ked som mal monáč zapojený na VGA výstupe tak to hádzalo všetko vodtieni fialovo ružovej a tak som to cez redukciu dvi-vga zapojil a išlo normálne.Začalo mi to robiť ked som prvý raz skúšal tv-out
_________________ PC: MB: ASUS P5KPL GPU:Intel GMA X3100 CPU: Intel Celeron Dual-Core E3300 - 2.50GHz RAM:2GB Patriot DDR2 HDD: Western Digital 320GB SATA2, WD 40GB
NB: ASUS X59SL HDD:Western Digital 320GB SATA2 RAM:3GB DDR2 CPU:Intel C2D T5450 1.66Ghz GPU: ATI Radeon HD3470 256MB
MT: Sony Ericsson Xperia Neo, 8GB microSD, Koss Porta Pro
dal si zly obrazok a ja neplacem, uz ukazuje farbu dobre.
na obr je 20"model, ktory je tiez iba analogovy inak uz nepochybujem ze si hawlettpackard/hitman/hitman_/hitman__, mas rovnake posty, rovnakych smilov, rovnaku zostavu.....
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC