Zdravim, mam doma tento prijmac a mam nasledovny problem. Kedysi davnejsie ked este bol cs linkom oficialne podporovany cryptoworks som tam mal nahrany stock software, nakolko po migracii na irdeto som musel dat na prijmaci prehrat software, aby mi vobec irdeto karta sla, tak sa zacali objavovat nejake problemy. Uvediem priklad, mam doma 2 prijmace, jeden orton, na ktorom mi ide komplet cely balicek, tzn. chyta signal jak na markizu, jojku, ct... na tomto fergusone mam problem s tym, ze napr. neviem chytit kanal ct1, ct2, pricom frekvencie su na 100% spravne, uz neraz som ich aj aktualizoval, jednoducho po tomto update softwaru mam s tym problemy, na prijmaci vidno, ze ten software je nanho aj trocha moc a nejak nestiha.
Potreboval by som teda radu, aky software mam do neho nahrat, aby mal podporu aj na irdeto a aby to slo normalne bez problemov. Len dodam, ze parabola je nastavena dobre, nakolko ak by nebola, tak nemam tieto kanaly ani na druhom prijmaci. Este ak mozem poprosit, potreboval by som potom nejaky tutorial na to, ako nahrat do tohto prijmaca dany software.
Dik za info.
|