[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.05.08
Prihlásený: 16.07.09
Príspevky: 748
Témy: 121 | 121
NapísalOffline : 14.07.2009 19:05 | eshop

chcem sa spytať aky by ste robili produkty v eshope mam tri stlpce. rozmyšlal som na ul a dal by som mu widh tak aby stlale vytvoril 3 stlpce ale to som nejako nevedel spraviť pretože vtedy mi nefungovalo(pri zozname float:left asi nejde) height:auto a stránka sa neroztahovala......tak asi to dam cez tabulky ale ešte mi poradťe nejak=u možnosť.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
eshop

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 14.07.2009 19:25 | eshop

Vsetky 3 stlpce float:left. Float musi fungovat aj na zoznamy, keby si hodil kod, s ktorym si mal nejaky problem, vedeli by sme viac.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
eshop

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 14.07.2009 20:33 | eshop

nemal si tam tejaky "cistic" preto sa ti nenatahovala vyska ... pogguugluj clear:both ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.05.08
Prihlásený: 16.07.09
Príspevky: 748
Témy: 121 | 121
Napísal autor témyOffline : 14.07.2009 21:49 | eshop

http://itsektor.cz/eshop
tu je ten prudukt
Kód:
#produkty {
   margin: 0px 0px 0px 25px;
}
#produkty li {
   float: left;
   list-style: none;
   width: 170px;
   height: 200px;
   border: solid #c6c6c6 1px;
   background-color: #fff;
   margin: 10px;
}
#produkty p {
   padding: 5px;
}
#produktobr {
   padding: 10px;
}

toto je ten stredny stlpec
Kód:
/*stred*/
.stredstart {
   background-image: url(../images/eshop_14.png);
   width: 602px;
   height: 28px;
}
.stredobsah {
   background-image: url(../images/eshop_27.png);
   width: 602px;
   height: auto;
}
.stredend {
   background-image: url(../images/eshop_33.png);
   width: 602px;
   height: 27px;
}
#strednypanel {
   margin-left: auto;
   margin-right: auto;
   width: 602px;
}
#strednypanel h3 {
   text-align: right;
   margin: 0px;
   padding: 0px;
}
#vycentrovanie {
   margin: 0 auto;
   width: 1030px;
   padding: 30px 0px 0px 0px;
}

a tu je html
Kód:
<div id="strednypanel">                  <h3>Produkty</h3>                                 
          <div class="stredstart">       
          </div>                                 
          <div class="stredobsah">
            <ul id="produkty"><li>
              <a id="produktobr" href="#">
                <img src="images/notebook.jpg"></a>
              <p><strong>Nový MacBookPro 15" 2.53 GHz</strong>
                <br>Inovovaný hliníkový MacBook Pro 15" prichádza s čítačkou kariet a
              </p></li><li>
              <a id="produktobr" href="#">
                <img src="images/notebook.jpg"></a>
              <p><strong>Nový MacBookPro 15" 2.53 GHz</strong>
                <br>Inovovaný hliníkový MacBook Pro 15" prichádza s čítačkou kariet a
              </p></li><li>
              <a id="produktobr" href="#">
                <img src="images/notebook.jpg"></a>
              <p><strong>Nový MacBookPro 15" 2.53 GHz</strong>
                <br>Inovovaný hliníkový MacBook Pro 15" prichádza s čítačkou kariet a
              </p></li>
            </ul>                                                                                
          </div>                                 
          <div class="stredend">       
          </div>                                                                             
        </div>                  


čistič mam iba na dvoch miesttach ale to by nemalo ovplivnovať....ale ked nedam tomu zoznamu float tak sa prispôsobí ten stlpec stredný......keby ste mali nejaké nápady aj mimo toho rád sa priučím.....myslim ked zbadaťe niečo čo tam nemá byť. pozerajte zatial v opere a FF


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.05.08
Prihlásený: 16.07.09
Príspevky: 748
Témy: 121 | 121
Napísal autor témyOffline : 16.07.2009 14:52 | eshop

tak už to mam poradil mi stenley. zase dobra rada od stenleyho
<div style="clear:both;"></div> na koniec divu s produktami


Offline

Užívateľ
Užívateľ
eshop

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 16.07.2009 15:14 | eshop

keby si naozaj cital uz si to mohol mat pred dvoma dnami ....


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.05.08
Prihlásený: 16.07.09
Príspevky: 748
Témy: 121 | 121
Napísal autor témyOffline : 16.07.2009 16:05 | eshop

ja som tam nemal clear:both ale musel som ho tam dať


 [ Príspevkov: 7 ] 


eshop



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ESHOP

v Databázy

0

997

27.01.2007 13:11

virusikpp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eshop

v Webhosting a servery

2

251

21.05.2014 12:55

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eshop

v Redakčné systémy

12

1148

22.02.2009 19:28

SkyHiRider

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eshop

v Redakčné systémy

8

1234

26.08.2008 17:13

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eshop

v Redakčné systémy

4

563

18.03.2007 15:39

scooby

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

free eshop?

v Redakčné systémy

1

809

14.12.2011 7:45

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Eshop affiliate

v Služby a webstránky

0

138

15.03.2016 12:47

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cigarety eshop

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

12

363

06.02.2018 18:17

mareks4

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ACER eshop

v Obchody, reklamácie a právo

0

932

13.09.2007 15:37

Zdravotnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky eshop???

v Redakčné systémy

1

567

25.02.2012 13:02

david3504

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Najjednoduchsi eshop

v Redakčné systémy

4

666

09.06.2009 10:33

f4r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vlastny eShop

v PHP, ASP

11

641

02.02.2012 19:10

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkcny eshop

v PHP, ASP

2

321

09.02.2009 23:04

LipFi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Free eshop

v Redakčné systémy

2

613

07.01.2011 10:00

1987123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Eshop RS

v Redakčné systémy

3

178

09.03.2013 11:17

patrice

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

eshop katalog

v Ponuka práce

0

686

26.02.2010 9:54

maccom



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF