Napísal autor témymindy87: 04.09.2009 21:55 | doonio
ano ano chcem velky displej aby sa dal aj nejaky film pozriet..ma to dotykovy displej a aj fm transmitter...a neveim ci za tu cenu zozeniem nieco podobne.
nie nieco podobne ale xy-krat lepsie http://cgi.ebay.de/Cowon-D2-8GB-schwarz ... 286.c0.m14 2x37mW hovori za vsetko
+tie dvojmenicove sluchatka apple,u nas nemaju do 80eur(jays q-jays) konkurenciu,mozno to znie divne ale oficialna cena je 79usd(pod 20eur s postou budu ale na ebay fake)
to doonio fakt nie je na hudbu,to co stvara ten vystup je taky doprovod k obrazu
nemusis sa bat brat ho z ebay,staci kuknut meno predajcu 124eur s postou,ten doonio stoji 120eur s kurierom tie apple sluchatka kupis neskor (potom napis a ja ti najdem najlacnejsiu doverihodnu ponuku)
sranda ze doonio ani neuvadza vydrz baterie
doonio vyzera dobre a cena je lakava.. davnejsie som sa tiez takto osral chcel som za malo penazi vela muziky.. mal som doonio forty.. strasne sa to kazilo jednu opravu som dokonca musel hradit ja, nakoniec sa mi to podarilo po 4och reklamaciach (3 kvoli tej istej veci - poruchovemu firmwaru) vratit a dostat peniaze spat.. bezal som si kupit Creative ZEN X-Fi a nemam nanho zleho slova
fm transmitter si kupis za par supov ak ti to vobec bude treba lebo kvalita toho systemu je dost otazna.. +sluchatka prilozene k tomu creativu (Creative EP-830) su vynikajuce
tie stuple su podla mojho nazoru fakt podarene.. a prehravac, neni to cowon alebo iAudio ale to proste v tej cene nezozenies .. mne hlavne slo o to odradit ho od toho doonia ..