No box jednoducho nie je zrovna to najvykonnejsie. Bez dobreho chladenia skrinky moze byt jednoducho chladenie procesora nad jeho sily. Ked nema ani medene jadro, ktore odvadza teplo lepsie ako ked je cely z hlinika, je to pochopitelne. Aj ked, pravda, nemal by za normalnych okolnosti, t.j ani pocas zataze hadzat take teploty. Ale 6000+ je predsa len pomerne vysoko taktovany procesor (hlavne tie 6000+, co maju jadro Windsor). Mozno je zle rozotreta teplovodiva pasta. Asi najlepsie by bolo trochu domysliet chladenie v skrinke (pridat nejaky ten 12 cm a 8 cm vetracik) a zviazat kable dokopy (najlepsie niecim umelohmotnym, ale nie gumickou!), aby neboli po celej skrinke a kupit nejaky lepsi chadic, napr ac freezer 64 pro - je pomerne lacny a tichy a chladi spolahlivo.
http://www.alza.sk/SK/chladic-arctic-fr ... d56766.htm
Co som mal box na 5600+, mal som kable vedene po boku skrinky (neboli sice zviazane drotom, ale sli po boku a zozadu mi to odsavalo vzduch 8 cm vetracikom a z bocnice mi dovnutra vofukoval vzduch tiez 8 cm vetracik - a na bocnici, kde sa vovieval vzduch, som mal namontovany prachovy filter (dobre, ten moze znizit chladiaci vykon, no aspon nemusim kazdy mesiac robit cistiace prace, proste iba filter prefukam a je to (-:). Teraz mam ac freezer 64 pro a k tomu este som na bocnici pridal 12 cm vetrak a nan som dal tiez filter, lebo vofukuje dovnutra, a teplotu bez zataze mam 40 stupnov (na 1400 ot. z 2200 max.) a so zatazou 55 stupnov (1700 ot. z 2200 max.) - mohlo by to byt aj lepsie

. Ten 8 cm vetracik nad chladicom som musel vymenit za tensi (s hrubkou iba 1,5 cm), aby mi nenarazal do tela chladica.