Datapeojektor nedetekuje HDMIpotreboval by som poradit s dataprojektorom Hitachi CP-CX300WN. Je pripojeny k NTB-win10 HDMI kablom. vsetko bezalo v poriadku a zrazu prestal detekovat HDMI kabel. Vyskusal som vymenit kable aj iny NTB a stale nic. Neprodpokladam, ze by sa zrazu pokazil HDMI vystup, nakolko to zacalo robit aj na dalsich 3 projektoroch. Cez Vga je prenos v poriadku. V com moze byt chyba....aktualizaciou WIN a ani káblom to nebude, zapojil som NTB do TV a funguje v pohode... Windows berie projektory a TV trochu inak, aj ked je to v podstate to iste - poslat obraz a zvuk cez HDMI.. Takze teoreticky by to tou aktualizaciou Win byt mohlo.. Oba tie notebooky su aktualizovane rovnako?Nemas nahodou moznost zohnat este nejaky iny? Najlepsie s Win7 / 8 / 8.1.. ovladac som aktualizoval, skusil som to na dataprojektore doma (epson, novsi typ ako ten, na ktorom to ma frcat) - na prvykrat ho nenasiel a po dvoch - troch odpojenaich ho zrazu zobral. SKusil som na starom Hitachi a nic - nechyti ho a ani ho nevidim v spravcovi ovladacov tak som teraz zistil, ze on ho uz aj najde, aj ho vidi, len nevie duplikovat - reaguje len na rozsirenu plochu alebo obrazovku dataprojektora. Tak uz fakt neviem, co to moze byt Notebook len vypinas, alebo si daval plny restart? Skus prikazshutdown /r /f /t 0 pre plny restart, mozno sa potom chyti..Ked vypnes Windows 10, je to len nieco ako hibernacia, nerestartuje Ti vsetky sluzby..Presne takyto isty problem sme parkrat riesili na kurzoch, fungovalo vsetko okrem duplikacie, vtedy to restart vyriesil.. NTB je bez baterky, tak ked ho vyberiem z elektriky, tak ma veeeeeeelmi tvrdy restart este nejake napady? lebo mne uz dosli Spravil si to, co som Ti napisal? Nejaky veeeeeeelmi tvrdy restart po vytiahnuti napajania je nepodstatny, ked sa OS neukonci korektne.. sparvil a ani to nepomohlo... ...
Datapeojektor nedetekuje HDMI |