daoc - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 33 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: oprava klávesy, dell studio 1537


Odpovede: 1
Zobrazenia: 544


neviete niekto ako opraviť jednu vytrčajúcu klávesu na klávesnici...nič nie je zlomené...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nahodne obrazky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 351


v index-e mam 6 nahodnych obrazkov...ak niekto klikne na view more, tak sa otvori galeria vsetkych obrazkov...viem ako spravit, aby kazdy zo 6-tich obrazkov bol nahodny, ale niekedy sa stane ze je tam viac rovnakych obrazkov...da sa to spravit tak, ze ak je prvy obrazok napr. 1.jpg, druhy uz vybera ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: !important


Odpovede: 4
Zobrazenia: 391


dik

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: !important


Odpovede: 4
Zobrazenia: 391


aky vyznam ma !important pri pozadi v CSS
Kód:
.bgr1{background:none !important}

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8 a pod.


Odpovede: 12
Zobrazenia: 637


takze vytvorim subor, ktory nebude mat nazov, iba priponu .htaccess a vlozim tam iba toto??
Kód:
AddType "text/plain; charset=utf-8" txt

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8 a pod.


Odpovede: 12
Zobrazenia: 637


asi ze som zistoval, ale pojdem cez Total Comander do FTP a nikde to tam nemozem najst

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8 a pod.


Odpovede: 12
Zobrazenia: 637


a kde najdem htaccess??

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8 a pod.


Odpovede: 12
Zobrazenia: 637


kajbo píše:
v kazdom kodvani mozes normalne pisat diakritiku ak ju podporuje.

aj v <head>, skriptoch a pod. ??

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: UTF-8 a pod.


Odpovede: 12
Zobrazenia: 637


chcem sa opytat na kodovanie UTF-8, a ine (napr. ISO-8859-2), ale hlavne na to UTF-8. Alebo poradte ake pouzit, ake pouzivate, alebo ake je teraz "in"
a chcem vediet, ze ci ked dam UTF-8 tak namiesto &aacute; mozem pisat do kodu á
ci to bude kazdemu ukazovat rovnako. Lebo ked robim ...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: viac nahodnych obrazkov


Odpovede: 0
Zobrazenia: 393


na webe som nasiel toto:

<html>
<head>
<title>Stránka s náhodným obrázkom</title>
</head>
<body>

<h1>Nadpis</h1>

<p><script language="JavaScript"><!--

var obrazky = ['prvy.png', 'druhy.png', 'treti.png'];

var obrazok = obrazky[Math.floor(Math.random() * obrazky.length...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular na odoslanie e-mailom


Odpovede: 9
Zobrazenia: 455


Ešte by som ťa rád upozornil, že tá tvoja podmienka je neplatná. Sprav to nejako takto:
if(mail(...)){echo "mail je odoslany"}else{echo "nieco sa po... mail nebol odoslany";}; alebo
echo (mail(...)) ? "mail je odoslany&...

 Fórum: Ovládače   Téma: tlačiareň Epson LQ-550


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


proste tlačí to rôzne blbosti, alebo to len vysunie prázdny papier a až na piaty papier to vytlačí to čo má...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular na odoslanie e-mailom


Odpovede: 9
Zobrazenia: 455


suchy píše:
problem bude v register globals. pristupuj k premennym ako $_POST['nazov_premennej'] namiesto $nazov_premennej

čiže všade kde mam $nazov_premennej mam pred to ešte napísať $_POST čiže to bude vyzerať $_POST['nazov_premennej'] ??
aj v HTML súbore aj v PHP ??

 Fórum: Ovládače   Téma: tlačiareň Epson LQ-550


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


mam to v ovladacich paneloch a mam to tak aj nainstalovane, ale tlaciaren mi nejde tak ako ma, takze chcem stiahnut "iny" driver

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular na odoslanie e-mailom


Odpovede: 9
Zobrazenia: 455


A co konkretne sa deje? Aky je problem? Moze to byt sposobene aj hostingom.
Vypíšem tam, to je jedno čo. A keď kliknem odoslať tak naskočí úplne biela obrazovka (stránka data.php) a nepošle to, ani nenapíše či bola odoslaná alebo nie. Proste úplne prázna stránka.
Ten súbor data.php mám iba taký...

 Fórum: Ovládače   Téma: tlačiareň Epson LQ-550


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


a ktorý verziu mám dať keď mám Windows XP? Tam je iba
Windows 3.1x
Windows 95
Windows 98
Windows NT3.5

 Fórum: Ovládače   Téma: tlačiareň Epson LQ-550


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


Hľadám driver na ihličkovú tlačiareň Epson LQ-550
ď

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular na odoslanie e-mailom


Odpovede: 9
Zobrazenia: 455


v tomto som uplny zaciatocnik. Mam relativne dost velky objednavkovy formular, chcem ho posielat na e-mail a neviem kde mam chybu.

kontakt.html

<form action="data.php" method="post">
<fieldset>
<p>
<TABLE cellSpacing=3 cellPadding=0>
<TBODY>
<TR>
<TD align="rig...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


pockaj...somarina...
nie je este nejaky iny sposob?? lebo ak podfarbim cely container, tak v containeri mam aj logo, aj vyber jazyka aj pätičku a cele to ma tmave pozadie...ja potrebujem tmave pozadie len pod obsah...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


dik...pochopil som...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


trosku ta nechapem...neviem ako myslis lavu stranu containera...ja mam
<div id="lavy">
a
<div id="obsah">
a tam nastavene
background-color:

neviem ako mam nastavit pozadie lavej strany containera, lebo lavu stranu containera tam proste nemam....mam tam dva div-y, ktore...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


diki moc...funguje to...dal som to cez float...
a este sa chcem opytat...aj v lavy aj v obsah mam nastavenu farbu pozadia (odlisnu, inu v lavy a inu v obsah) a samozrejme ze lavy je na vysku kratsi ako obsah, cize podfarbenie lavy konci tam, kde konci text v lavy a podfarbenie obsah ide dalej az po...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


v CSS mam:
#container {
width: 800px;
text-align: left;
margin:0 auto;
}

a v HTML potom:
<div id="container">

<div id="jazyk">
</div>

<div id="banner">
</div>

</div id="lavy">
</div>

</div id="obsah">
</div.
</div>



...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


nejde mi to takto

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


uz tam davam div, ale ak namiesto tych tabuliek dam divy, spravim to tak, aby to malo sirku napr. 800px, ale cele to mam zarovnane nalavo hore.
Ako mam spravit, aby to bolo vycentrovane na stred?? cize aby to vyzeralo, ze to ma sirku 800px, vysku podla toho, kolko tam bude textu a cele to je horizo...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


ja som cital, ze ked je stranka iba jedna tabulka porozdelovana na kopec riadkov a stlpcov, tak sa dlho caka, pokym ´´natiahne´´ celu tabulku...
v dive to tak nie je?? div je proste ´´normalny´´?? akoze, ak sa robia take stranky tak sa dava div a nema to ziadne nevyhody?? alebo to spravim cez div a...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


sorry ludia...ospravedlnujem sa...uz som nasiel chybu...a este som to tu aj zle napisal...nie su tam dve bunky ale dve tabulky...a v tej druhej som mal cellpadding="5" ...neviem ci sa chapeme, ale hlavne je ze to ide...dost blba chyba...
mozme sa este raz vratit k tomu ako spravit layout ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


a ako by som to mal opravit??

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: v Mozille inac ako v IE7


Odpovede: 23
Zobrazenia: 853


mam taky problem...myslim ze je to podobne tomuto http://www.pcforum.sk/includovane-menu-vt41706.html
mam spravenu stranku na ktorej su dva riadky a dva stlpce...a v prvom riadku su dve bunky zlucene do jednej, takze stranka vyzera: jedna bunka hore vodorovne a pod nou dve bunky zvislo...ale medzi ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: pomoc - tabuľka


Odpovede: 12
Zobrazenia: 512


milión krát vďaka...už mi to ide...
Stránka: 1 z 2 [ Vyhľadávanie našlo 33 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF