[ Príspevkov: 24 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 15.07.2008 14:17 | v Mozille inac ako v IE7

mam taky problem...myslim ze je to podobne tomuto http://www.pcforum.sk/includovane-menu-vt41706.html
mam spravenu stranku na ktorej su dva riadky a dva stlpce...a v prvom riadku su dve bunky zlucene do jednej, takze stranka vyzera: jedna bunka hore vodorovne a pod nou dve bunky zvislo...ale medzi tou bunkou co je vodorovne a medzi tymi dvoma zvislymi mi v Mozille spravy medzeru...v Internet Exploreroch to ide dobre...
mozte mi poradit, kde mam chybu??
pridavam aj kod (obsah stranky si nevsimajte):
Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<meta name="keywords" content="klucove slova"/>
<meta name="description" content="Strucny popis"/>

<title></title>
<style type="text/css">
<!--
body {
   background-color: #F0FEE7;
   color: #FFFFFF;
}
body,td,th {
   font-family: Times New Roman, Times, serif;
   font-weight: bold;
}
.style12 {
   color: #CCCCCC;
   font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: x-small;
}
.style13 {color: #999999}
a:link {
   text-decoration: none;
   color: #E0DFE3;
}
a:visited {
   text-decoration: none;
   color: #E0DFE3;
}
a:hover {
   text-decoration: none;
   color: #CC6633;
}
a:active {
   text-decoration: none;
   color: #E0DFE3;
}
-->
</style>
</head>

<body>
<table width="800" border="0" align="center">
    <tr>
      <td align="right">
     <a href="index.html"><img src="pictures/flag_svk.jpg" alt="Slovensky" width="20" height="13" border="0" /></a>
     <a href="index_pl.html"><img src="pictures/flag_pl.jpg" alt="Polski" width="20" height="13" border="0" /></a>
     </td>
    </tr>
</table>
<div align="center"><a href="index.html"><img src="pictures/top.jpg" border="0" align="top" alt="Sp&auml;ť na hlavnú str&aacute;nku" /></a></div>

<table
style="BORDER-RIGHT: 0pt; BORDER-TOP: 0pt; BORDER-LEFT: 0pt; BORDER-BOTTOM: 0pt" width="800" border="0" align="center" bgcolor="#5C743D" cellpadding="5" cellspacing="0">
 <tr>
    <td width="150" align="left" valign="top">
    </td></tr>
  <tr>
            <td valign="top" bgcolor="#4F6334">
              <p><a href="onas_sk.html">&nbsp;O n&aacute;s</a>
                <br />
                <a href="ubytovanie_sk.html">&nbsp;Ubytovanie</a>
                <br />
                <a href="mapa_sk.html">&nbsp;Mapa</a>
                <br />
                <a href="foto_sk.html">&nbsp;Fotogal&eacute;ria</a>
                <br />
                <a href="http://www.cp.sk" target="_blank">&nbsp;Spojenia</a>
                <br />
                <a href="cennik_sk.html">&nbsp;Cenn&iacute;k</a>
              <br />
                <a href="kontakt_sk.html">&nbsp;Kontakt</a>
                <br />
                <a href="naj_sk.html">&nbsp;Naj</a>
                <br />
                <a href="okolie_sk.html">&nbsp;Okolie</a>
                </p>
               <div align="center"><img src="pictures/wolf.jpg" width="150" height="149" align="top" alt=""/>
                </div>
            </td>   
            <td width="650" align="left" valign="top"><p><img src="pictures/vyhlad.jpg" width="200" height="151" align="left" alt=""/>V tomto kraji kopcov na kopcoch a rokl&iacute;n v roklin&aacute;ch, kde sa  v s&uacute;mraku pralesov rodia pramene a vymieraj&uacute; prastar&eacute; jedle, s&uacute; doposiaľ  začarovan&eacute; miesta, odkiaľ sa e&scaron;te nikdy nedostal jeleň, ani medveď, ani človek.  Pruhy rann&yacute;ch hmiel, plaziacich sa nam&aacute;havo po roklin&aacute;ch smerom hore do h&ocirc;r, s&uacute;  sprievodom mŕtvych, a oblaky pl&aacute;vaj&uacute;ce nad &uacute;žľabmi s&uacute; zl&yacute;mi psami s otvoren&yacute;mi  tlamami, ktor&eacute; sa z h&ocirc;r znes&uacute; aby niekomu ubl&iacute;žili.<br />
              A dole v &uacute;zkych &uacute;doliach riek, v dedin&aacute;ch kde žije e&scaron;te Boh,  a kde s&uacute; zelen&eacute; kukuričn&eacute; polia a žlt&eacute; kvety slnečn&iacute;c žije Boh Zeme, ktor&yacute;  ob&iacute;me hory a &uacute;dolia, hraje sa s medveďmi v h&uacute;&scaron;tin&aacute;ch, l&aacute;ska sa s kravičkami,  ktor&eacute; utiekli od st&aacute;da, a miluje tr&uacute;benie pastierov zvol&aacute;vaj&uacute;cich dobytok do  dedinky.</p>
              </td>
  </tr>
</table>
<table width="800" border="0" align="center">
  <tr>
    <td align="right"><span class="style12 style13">&copy; </span></td>
  </tr>
</table>

</body>
</html>



Offline

Užívateľ
Užívateľ
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 22.11.07
Príspevky: 1368
Témy: 22 | 22
Bydlisko: PD
NapísalOffline : 15.07.2008 14:51 | v Mozille inac ako v IE7

Smiem vediet, preco pouzivas tabulky na layout ? Lebo na to nie su urcene...


_________________
Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 15.07.2008 15:11 | v Mozille inac ako v IE7

a ako by som to mal opravit??


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1389
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.07.2008 15:33 | v Mozille inac ako v IE7

Chyb tam mas viac. To ze mas layout cez tabulky sice nie je stastne ani standardne riesenie, ale velke vrasky si z toho nerob. Nie je to funkcna chyba. S tabulkovym layoutom maju problemi len niektori ludia (nikto nevie preco).

Ale k veci, pises ze tam mas zjednotene bunky, ale nikde nic take nevidim. Bunky tabulky sa zjednocuju pomocou "colspan". Googluj


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 15.07.2008 15:42 | v Mozille inac ako v IE7

sorry ludia...ospravedlnujem sa...uz som nasiel chybu...a este som to tu aj zle napisal...nie su tam dve bunky ale dve tabulky...a v tej druhej som mal cellpadding="5" ...neviem ci sa chapeme, ale hlavne je ze to ide...dost blba chyba...
mozme sa este raz vratit k tomu ako spravit layout inac ako cez tabulky?? cital som, ze to dost spomaluje otvaranie celej stranky...nasiel som toho vela, ale nemozem z toho vyjst...nemohli by ste tu niekto dat konkretny priklad (na moju stranku)?? neviem v com inom ako v tabulke to dat (css?? div??)
pomozte, poradte
ď


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 15.07.2008 15:46 | v Mozille inac ako v IE7

poviem asi takto:
vraj tabuľkový systém nie je moderný a nahrádza sa divkami ...
ale aj niektorý "profíci" používajú tabuľky:
http://www.arenapoprad.sk/

ja osobne používam divka ..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 15.07.2008 15:54 | v Mozille inac ako v IE7

ja som cital, ze ked je stranka iba jedna tabulka porozdelovana na kopec riadkov a stlpcov, tak sa dlho caka, pokym ´´natiahne´´ celu tabulku...
v dive to tak nie je?? div je proste ´´normalny´´?? akoze, ak sa robia take stranky tak sa dava div a nema to ziadne nevyhody?? alebo to spravim cez div a potom zas niekto napise, ze: smiem vediet preco pouzivas div?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 15.07.2008 16:11 | v Mozille inac ako v IE7

no divy sú štandardy, vysvetlím:
div je element ktorý získavá svoju "silu" nakódovaním CSSka ...
preto sa vačšinou web rozdelí na topár základných divov (obvykle 3) a tie sa ďalej delia na divka, nadpisi a p -čka (<p> pre maniakov nočných programov)
prakticky ti vznikne štruktúra

a je pravdá že tabuľky sa dlho načitávajú ... divka trošku kratšie ale keď ich máš stovky tak si počkách tak či tak ...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1389
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.07.2008 16:24 | v Mozille inac ako v IE7

pokial je tam tabulka naozaj iba jedna, tak to ziaden vykonnostny problem nevyroby.
je ale mozne ze tabulka sa zobrazi az ked ju ma browser celu "pripravenu" zatial co divy moze zobrazovat aj postupne. to je ale len taky dohad, netusim ako jednotlive browsery spracuvaju a vykresluju obsah.
ak vies layout urobit aj cez div, pouzi div. ak to nevies, ostan pri tabulke. nic vazne sa nestane. vnutorne krasny layout sa naucis robit neskor ;)


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Správca fóra
Správca fóra
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3936
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 15.07.2008 16:30 | v Mozille inac ako v IE7

diskusiu o vyhodach/nevyhodach jednotlivych "technik" vedte pls v prislusnych temach zameranych na danu problematiku... take mensie ale vystizne porovnanie najdes aj v tomto prispevku, pripadne v teme div vs. table vs. frames

v tejto teme bol jasne stanoveny problem, tak sa toho aj drzte (pripadne poradte konkretne riesenie, ak este nebolo uvedene)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 15.07.2008 18:04 | v Mozille inac ako v IE7

uz tam davam div, ale ak namiesto tych tabuliek dam divy, spravim to tak, aby to malo sirku napr. 800px, ale cele to mam zarovnane nalavo hore.
Ako mam spravit, aby to bolo vycentrovane na stred?? cize aby to vyzeralo, ze to ma sirku 800px, vysku podla toho, kolko tam bude textu a cele to je horizontalne vycentrovane??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 15.07.2008 19:07 | v Mozille inac ako v IE7

daj to do divu container a tomudaj vlastnost margin:0 auto a este aj text-align:center


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 15.07.2008 21:05 | v Mozille inac ako v IE7

nejde mi to takto


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.07.2008 8:20 | v Mozille inac ako v IE7

skús dať do <body align="center"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
v Mozille inac ako v IE7

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 16.07.2008 8:24 | v Mozille inac ako v IE7

mas externe css???? ak ano tak margin:0 auto a text-align:center ti musia fungovat

ale pojde ti aj to co napisal torminator ale nemal by si miestat styl do kodu...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 25.10.09
Príspevky: 58
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 16.07.2008 15:48 | v Mozille inac ako v IE7

musis nastavit pevnu sirku toho kontajnera
CSS
Kód:
#container {  margin: 0 auto; width: 600px; height: 600px; background-color: #000000; }

HTML
Kód:
<div id="container">
</div>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 20.07.2008 14:55 | v Mozille inac ako v IE7

v CSS mam:
Kód:
#container {
   width: 800px;
   text-align: left;
   margin:0 auto;
}


a v HTML potom:
Kód:
<div id="container">

               <div id="jazyk">
               </div>

               <div id="banner">
               </div>

               </div id="lavy">
               </div>

               </div id="obsah">
               </div.
</div>                   




pri jazyk a banner mam v CSS iba:
Kód:
   text-align:right alebo left;


a neviem co dat do CSS v lavy a obsah, ak chcem aby boli vedla seba...oni uz su v containeri...a cely container je zarovnany na stred....cize container ma sirku 800px a je jedno aky mas monitor, stale bude mat container sirku 800px a bude zarovnany na stred...
v lavy a obsah mam:
Kód:
#lavy {
position:absolute;
width:150px;
text-align:left;
left:0px;
top:0px;
background-color:#4f6334;
vertical-align:top;   
}   
#obsah {
position:absolute;
width:650px;
text-align:left;
left:150px;
top:0px;
background-color:#5c743d;
vertical-align:top;   
}   


a neviem kde je chyba, pretoze ono si to vobec nevsima ze su v containeri....ulozi ich tak ako maju byt, ze lavy ma sirku 150px a pravy ma sirku 650px a je vzdialeny z lava 150px, ale obidva su uplne hore uplne nalavo obrazovky...a nevsima si, ze su v containeri...vyskusal som vsetky position: absolute, fixed, inherid, relative, static...a nejde to...

ako to spravit, aby bol obsah od laveho 150 px (cize aby boli vedla seba) a aby stale boli v containeri (ktory ma sirku 800 px a je zarovnany na stred) ??

ď


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 25.10.09
Príspevky: 58
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 20.07.2008 18:23 | v Mozille inac ako v IE7

no do kontajnera ti ttreba doplnit jeden riadok s position relative
Kód:
#container {
position:relative;
width: 800px;
text-align: left;
margin:0 auto;
}

da sa to aj pouzitim floatu a to tak, ze si das
Kód:
#container {
width: 800px;
text-align: left;
margin:0 auto;
}
#lavy {
float:left;
width:150px;
text-align:left;
background-color:#4f6334;
}
#obsah {
float:right;
width:650px;
text-align:left;
background-color:#5c743d;
}

Potom ked chces este aj paticku pod to vsetko, tak aby sa zobrazovala pod selym kontajnerom, musis doplnit pod obsah ale do kontajnera jeden riadok
Kód:
          ...
          </div id="obsah">
          </div> <!-- tu bola tiez chyba, mal si bodku miesto tej zatvorky, som si ani nevsimol -->
          <div style="clear:both;"></div>
</div>

Toto ti natiahne kontajner az na spodok. To vedla konca obsahu je len popis, to ti netreba.
Inak pri divoch ti je zbytocne davat vertikalne zarovnanie, to funguje len pri tabulkach. Pri divoch sa to riesi inak. Teoreticky ani zarovnavania na lavu stranu ti netreba, tie su defaultne nastavene vo vetkych prehliadacoch.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 20.07.2008 18:46 | v Mozille inac ako v IE7

diki moc...funguje to...dal som to cez float...
a este sa chcem opytat...aj v lavy aj v obsah mam nastavenu farbu pozadia (odlisnu, inu v lavy a inu v obsah) a samozrejme ze lavy je na vysku kratsi ako obsah, cize podfarbenie lavy konci tam, kde konci text v lavy a podfarbenie obsah ide dalej az pokym sa neskonci text v obsah...
ako nastavim podfarbenie (resp. vysku) lavy tak, aby sa koncil(a) tam, kde sa konci obsah??

ď


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 25.10.09
Príspevky: 58
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 20.07.2008 21:42 | v Mozille inac ako v IE7

tak, ze das farbu levej strany kontajneru, a lavu stranu nechas bez farby. naraz sa to natahovat asi nedokaze.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 20.07.2008 23:13 | v Mozille inac ako v IE7

trosku ta nechapem...neviem ako myslis lavu stranu containera...ja mam
Kód:
<div id="lavy">

a
Kód:
<div id="obsah">

a tam nastavene
Kód:
background-color:


neviem ako mam nastavit pozadie lavej strany containera, lebo lavu stranu containera tam proste nemam....mam tam dva div-y, ktore su vedla seba a kazdy ma inu farbu pozadia


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 25.10.09
Príspevky: 58
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 21.07.2008 0:20 | v Mozille inac ako v IE7

myslel som to tak, ze lavy stlpec nechas bez farby a zafarbis len obsah a kontajner. kedze kontajner je pod obsahom a natahuje sa spolu s obsahom tak to bude vizerat ze aj lavy stlpec sa natahuje. kontajner bude mat farbu laveho stlpca.

Kód:
#container {
width: 800px;
text-align: left;
margin:0 auto;
background-color:#4f6334;
}
#lavy {
float:left;
width:150px;
}
#obsah {
float:right;
width:650px;
background-color:#5c743d;
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 21.07.2008 0:26 | v Mozille inac ako v IE7

dik...pochopil som...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.08
Prihlásený: 15.07.10
Príspevky: 33
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 23.07.2008 22:17 | v Mozille inac ako v IE7

pockaj...somarina...
nie je este nejaky iny sposob?? lebo ak podfarbim cely container, tak v containeri mam aj logo, aj vyber jazyka aj pätičku a cele to ma tmave pozadie...ja potrebujem tmave pozadie len pod obsah...


 [ Príspevkov: 24 ] 


v Mozille inac ako v IE7



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako inac , vyber nb

v Notebooky a netbooky

20

756

16.08.2007 16:57

ScorpionSX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BLBNE PC neukaze sa niekedy HDD a DVD-RW (neviem ako inac)

v Pevné disky a radiče

6

698

01.06.2006 14:15

jaffar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyhladavac do IE7 / Search provider to IE7

v Sieťové a internetové programy

0

312

07.11.2007 22:15

Bubo222

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako skopirovat zalozky v Mozille?

v Sieťové a internetové programy

3

451

15.07.2011 14:45

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE7: relativna pozicia sa sprava ako fixovana

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

231

07.10.2010 19:26

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako odstrániť IE7 a vrátiť sa k IE6?

v Sieťové a internetové programy

17

1032

08.07.2007 23:01

gorgeous007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Refresh na Mozille

v Sieťové a internetové programy

7

392

05.05.2008 20:02

Lub0$

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hesla v mozille

v Sieťové a internetové programy

3

420

13.11.2006 9:48

brm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE7

v Sieťové a internetové programy

17

1332

09.03.2007 11:39

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE7

v Sieťové a internetové programy

4

440

16.03.2008 16:09

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie stranok v Mozille

v Sieťové a internetové programy

6

6796

10.11.2008 20:01

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Quick Time v mozille

v Audio programy

0

416

18.05.2011 12:24

Lukky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uchovanie záložiek v Mozille

v Sieťové a internetové programy

4

560

07.01.2009 22:07

Aldo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

online TV v mozille

v Sieťové a internetové programy

0

250

17.11.2009 9:59

Rabbit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem IE7

v Sieťové a internetové programy

2

309

09.03.2007 10:38

d_o_d_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ie7 hacky

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

552

18.04.2008 17:01

Tominator



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF