Ahoj mam problem kupil som novy router ako mi tu bolo odporucene tak dlink 825 rozpocet bol do 100 € a tento stal presne tolko no teraz neviem ci je to fakt len nepodarok aleob som ja paranojik alebo som slepy alebo fakt neviem je to proste na

signal chitim iba v miestnosti akonahle zajdem za prvy roh signal stratim a uz sa nepripojim antenky su nastavene na maximum neviem co ine treba nastavit ... ochrana wpa-personal (asi nesuvisi) ostatne viem dodat screeny ... prosim poradte pretoze to je strasne a dokonca ked sa otocim chrbtom k routru a NB mam v ruke tak uz mam slaby signal ... (a nie niesom radioaktivny) ... robi mi to pri 2 NB .... dakujem za rady
/edit ... este jedna vec skusal som a ak nastavim signal na low tak mozem polozit router hoci aj na pc ale signal nemam ak dam medium alebo co tam je proste stredne tak meter a dost ... proste nechapem ale cim dalej mam chut to otrieskat o zem rozdupat to a poslat im to spet na suciastky
// pridané po 13 hodinách 16 minútach od posledného príspevkuprosim poradte ak mate co i len najmensi napad