Creative + Logitech = ?WCaute, vcera mi priviezli repraky Logitech X-540 5.1. Predtym som mal Creative P580 5.1. Chcel by som sa spytat, ci by sa dali spojit subwoofery z Logitecha a Creativa. Myslim to tak, ze by som ich nejak prepojil aby hrali obidva. Utiahla by to zvukovka, alebo mam kupit novu? Mam Realtek (na doske) nerozumiem, na co mas 5.1 repraky pri integrovanej karte. vo vseobecnosti su to z 99% shity... xvilu som pouzival integrovanu zosrandy, potom som zapojil svoju audigy2 a ten rozdiel v kvalite je neskutocny.. inak naco xces spajat tie woofere ? mas nejaku neoblubenu susedku ? Fakt mi vysvetli čo si sľubuješ od toho že spojiš dva subwoofery... Spojiť by sa dali jednoducho, ale hlasitosť by si reguloval každému zvlášť. jj viem viem, takze hovorite ze integrovana realtek je na velke ze? myslel som si... nuz asi sa vyberem nakupovat. A spojit to chcem preto, lebo sa mi paci hlasna a poriadna hudba ale asi prve treba kupit tu ZK nejake odporucania zvukovky do 2 000? podla mna to staci na zvukovku, popripade 2 500,- podla mna by ti stacila audigy2... ...
Creative + Logitech = ?W |