Creation - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 138 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Fancybox oznam - ano alebo nie?


Odpovede: 0
Zobrazenia: 243


Zdravim,

chcel by som sa spytat co si myslite o pouziti takehoto fancybox okna na dolezity oznam alebo novinku (samozrejme oznam by nebol obrazok, ale text)? Z hladiska SEO a pristupnosti a pouzitelnosti. Pripadne ako to riesit lepsie? Dakujem za rady.

 Fórum: Ostatné   Téma: miesta google - miesto nie je podporované


Odpovede: 0
Zobrazenia: 130


Zdravim,

snazim sa pridat jednu firmu do google miesta, uspesne ju tam registrujem aj overim PIN cez SMS a ked je uz stav miesta aktivny stale mi ho nezobrazuje na googli ale vypise mi ze: "V súčasnosti nie je miesto podporované."

Pritom na tej istej adrese su v google miestach 2 fir...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Po preinstalovani nejde zvuk cez HDMI


Odpovede: 1
Zobrazenia: 215


Zdravim,

mam taky problem, nedavno som si obnovil system win 7 na notebooku do stavu nastaveneho vyrobcom, teda preinstaloval som ho. Po tejto zmene mi vsak po pripojeni k telke cez HDMI nejde zvuk z telky ale z notebooku a obraz ide cez TV. V zvukovych nastaveniach nie je vystup HDMI, zjavi sa t...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Uzivatelske ucty XP


Odpovede: 0
Zobrazenia: 341


Zdravim,
da sa spravit nieco take ze vytvorim administratorske konto a potom nejake uzivatelske. A v tom uzivatelskom zakazem napr. surfovanie na internete, ale v tom admine sa bude dat vsetko. Dakujem.

 Fórum: Ovládače   Téma: Zvukovy ovladac


Odpovede: 2
Zobrazenia: 2849


Diki, vyriesene.

 Fórum: Ovládače   Téma: Zvukovy ovladac


Odpovede: 2
Zobrazenia: 2849


Zdravim,
nahodou sa mi podarilo odinstalovat zvukovy ovladac z pocitaca. Teraz mi neprehra zvuk a hlasi ze nenajde zvukove zariadenie. Ako mam postupovat? Dakujem.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Systenive info Ubuntu


Odpovede: 3
Zobrazenia: 477


lio píše:
Nainstaluj si hardinfo.


Bez instalacie, alebo ineho zasahu, neni to moj pc.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Systenive info Ubuntu


Odpovede: 3
Zobrazenia: 477


Zdravim,
kde mozem najst systemove info pocitaca (procesor, RAM, ...) v Ubuntu. Vdaka.

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Urychlenie aktualizacie stranok v googli


Odpovede: 5
Zobrazenia: 942


Pripadne http://www.google.com/webmasters/
V casti nastavenia je mozne nastavit ako casto ma google bot stranky navstevovat, ale otazne je ako velmi si do toho necha takymto nastavenim kecat...

No skusil som to, dal som to na maximum :D a nemoze sa mi to este zhorsit ked som to prestavil vlastn...

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Aké auto sa vám páči


Odpovede: 884
Zobrazenia: 81870


Aston Martin DBS

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Urychlenie aktualizacie stranok v googli


Odpovede: 5
Zobrazenia: 942


Zdravim,
zaujimalo by ma ci by sa dalo nejak urychlit aktualizovanie stranky v googli, po tom co ju upravim. Dakujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: eshop - pridavanie produktov do kosika


Odpovede: 1
Zobrazenia: 323


Zdravim, mohli by ste mi prosimvas vysvetlit ako tu funguje pridavanie produktov do kosika a ich nasledne spracovanie? Ak ano budem vdacny :)

http://www.pizzaalba.sk/objednavka.php

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: zmena inputu pomocou onchange


Odpovede: 7
Zobrazenia: 617


len si zmenis name ne?

To nepomoze lebo form mam len jeden a v tom zoznam 20 produktov a pri kazdom chcem menit ten select.

Mam takyto cyklus

<tr>
<td width="20">".$value[0]."</td>
<td width="420"><b>".$value[1]."</b><br><i>".$value[2]."...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: zmena inputu pomocou onchange


Odpovede: 7
Zobrazenia: 617


Diki uz mi to funguje ale potreboval by som spravit viac selectov a inputov v jednom forme. Ako by sa to dalo spravit aby to bolo funkcne?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: zmena inputu pomocou onchange


Odpovede: 7
Zobrazenia: 617


To vidim aj ja lenze to samo o sebe nefunguje.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: zmena inputu pomocou onchange


Odpovede: 7
Zobrazenia: 617


Zdravim, potreboval by som nieco ako je na tejto stranke:

http://www.pizzamizza.sk/shop/index.php?c=0

Ked si vyberam gramaz pizze tak podla toho co vyberiem v selecte, tak mi zmeni cenu vedla v inpute. Za pomoc vopred dakujem.

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Thunderbird - sablona na mail


Odpovede: 0
Zobrazenia: 321


Zdravim,
chcel by som sa spytat, ci nevie niekto ako sa da v thunderbirde spravit nieco take, ako prednastavena sablona mailu. Ze ked si dam nova sprava, tak mi vyskoci okno, ale chcel by som nie len nejaky podpis ale aj nejaky obrazok pozadia a tak. Nieco taketo.

http://upload.webproject.sk/ob...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: MS Word 2007 - odstranenie kontroly pravopisu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 552


Gyrxiur píše:
tak to sa podla mna neda


Aj ja si myslim, ale potrebujem to vediet na isto.

 Fórum: Ostatné programy   Téma: MS Word 2007 - odstranenie kontroly pravopisu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 552


Zdravim,
potreboval by som odstranit kontrulu pravopisu z dokumentu natrvalo. To znamena ze ju odstranim u seba v pocitaci, ulozim dokument a dam ho na internet a teraz kazdy kto si ho stiahne tam nebude mat podciarknute pravopisne nespravne slova a tak. Je to vobec mozne? Za rady vopred dakujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: galeria obrazkov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 418


Iste rozumiem ale ja nieco podobne mam uz teraz ale potrebujem tam este dat tlacitka s ktorymi by som posuval fotky cize odkaz na obrazok sa vzdy musi menit a s tym mam problem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: galeria obrazkov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 418


Tak uplne sam nie lebo to by som napotreboval radu. Ale tak ano ja to programujem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: galeria obrazkov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 418


Zdravim,
mam taky problem ze mam galeriu v ktorej mam nahadzane obrazky a ked kliknem na obrazok tak sa mi otvori v mensom okne v originalnej velkosti a potom ked nan kliknem okno sa zatvori. Potreboval by som spravit ale nieco zlozitejsie. Ze v tom mensom okne co vyskoci by nebol len obrazok ale b...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zabezpečenie knihy navstev


Odpovede: 53
Zobrazenia: 1776


tak to tam použi, ta funkcia odstrani vsetky nebezpecne znaky, takze ked ti tam niekto napise <a href="zla_stranka.sk">Klikni</a> tak nezobrazí odkaz ale text...

to vyriesi aj ten problem co si pisal vyssie

Ano nieco take som myslel. Ak este budem mat problemy pouzijem to. Diki.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zabezpečenie knihy navstev


Odpovede: 53
Zobrazenia: 1776


Pokial viem tak nie. Ale uz asi viem v com bol problem, sak uvidim ci este nieco pride. Ak hej tak napisem.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: zabezpečenie knihy navstev


Odpovede: 53
Zobrazenia: 1776


Je to celkom dobre zabezpecenie ale aj napriek tomu ze som to vlozil do svojej stranky s guestbookom tak mi tam pribudol spam, ktory ma presmeroval hned na inu stranku a tam mi to chcelo stiahnut nejaky virus.
Vlozilo mi to tam nieco taketo:

at Free-Blackjack', 'Nice thing! <a href= http://www....

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: USB kluc


Odpovede: 54
Zobrazenia: 5295


Bude urcite rychlejsi tie Corsairy su fakt rychle. Este aj ked mam vistu :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Staticke okno


Odpovede: 6
Zobrazenia: 394


<script language="Javascript" type="text/javascript">
<!--

noveOkno = null
function otvoritOkno() {
noveOkno = window.open("http://www.neco.sk", "noveOkno", "toolbar=no,location=no,scrollbars=yes,width=300,height=200")
}
...

 Fórum: Krčma   Téma: Časopisy


Odpovede: 22
Zobrazenia: 2133


Ja ak si obcas kupim tak PC SPACE ale dobry je aj PC REVUE asi podla toho ze co obsahuje aktualne cislo si vyberem.

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Win Vista SP1/SP2 - problémy, postřehy, nápady atd.


Odpovede: 235
Zobrazenia: 24499


No tak to je super. Uz nech je ta slovenska verzia..neviete kedy bude?

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Win Vista SP1/SP2 - problémy, postřehy, nápady atd.


Odpovede: 235
Zobrazenia: 24499


Aj mna by zaujimalo to kopirovanie suborov. Je to rychlejsie?
Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 138 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF