[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 21.08.06
Prihlásený: 31.10.12
Príspevky: 138
Témy: 24 | 24
NapísalOffline : 24.09.2008 21:54 | galeria obrazkov

Zdravim,
mam taky problem ze mam galeriu v ktorej mam nahadzane obrazky a ked kliknem na obrazok tak sa mi otvori v mensom okne v originalnej velkosti a potom ked nan kliknem okno sa zatvori. Potreboval by som spravit ale nieco zlozitejsie. Ze v tom mensom okne co vyskoci by nebol len obrazok ale boli by tam aj tlacitka dalej a spat pre posuvanie obrazkov. A to neviem presne ako spravit. Za napady vopred dakujem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 24.09.2008 21:56 | galeria obrazkov

lightbox 2


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 25.09.2008 12:01 | galeria obrazkov

uprimne, nemam rad "free riesenia" ..
programujes si to sam ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 21.08.06
Prihlásený: 31.10.12
Príspevky: 138
Témy: 24 | 24
Napísal autor témyOffline : 25.09.2008 14:44 | galeria obrazkov

Tak uplne sam nie lebo to by som napotreboval radu. Ale tak ano ja to programujem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 25.09.2008 14:57 | galeria obrazkov

no a v ktorej casti logickej casti stranky to viazne ?
v skratke sa da napr spravit taka vec, ze si spravis/najdes funkciu javacsriptu ktora otvori nove okno, v odkaze pri obrazku ju vyuzijes a teda ked kliknes na obrazok, otvori sa ti v samostatnom okne nova stranka do ktorej si predsa snad uz vies spravit sipky a take hluposti nie ?

hodim ti sem pre istotu jednu funkciu co vyuzivam nech to trocha zrychlim...
do hlavicky vloz :
Kód:
   <Script type="text/javascript">
        function load_page(page) {
          var load = window.open(page,'','scrollbars=yes,menubar=no,height=400,width=500,resizable=yes,toolbar=no,location=no,status=no');
        }
  </Script>


a odkaz napr pri tom obrazku bude v style :
Kód:
<a href="javascript:load_page('cesta/moj_skript_kde_mam_sipky_a_hluposti.php')"><img src="odkaz_na_zobrazenie_obrazku.jpg"></a>


snad sa rozumieme :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 21.08.06
Prihlásený: 31.10.12
Príspevky: 138
Témy: 24 | 24
Napísal autor témyOffline : 25.09.2008 15:05 | galeria obrazkov

Iste rozumiem ale ja nieco podobne mam uz teraz ale potrebujem tam este dat tlacitka s ktorymi by som posuval fotky cize odkaz na obrazok sa vzdy musi menit a s tym mam problem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
galeria obrazkov

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 25.09.2008 15:06 | galeria obrazkov

kde mas ulozene obrazky ? mas k dispozicii mysql ?


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 7 ] 


galeria obrazkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria obrazkov

v PHP, ASP

1

235

16.09.2011 20:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria obrazkov (slideshow)

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

452

15.05.2011 14:23

costler

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahlady obrazkov-galeria

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

429

28.05.2008 17:33

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefungujuca galeria- nezobrazovanie obrázkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

243

16.02.2010 19:19

Ameana

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v PHP, ASP

2

570

23.10.2009 22:06

Pades

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v Redakčné systémy

1

683

09.10.2009 17:45

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

1

596

10.04.2009 10:21

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v PHP, ASP

0

379

08.02.2009 11:26

tominokk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

1

683

07.09.2008 18:48

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v PHP, ASP

3

289

01.08.2010 23:04

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v Ostatné

0

578

21.01.2008 20:50

Maico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v Redakčné systémy

2

659

30.03.2007 20:29

Kyborg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v Ponuka práce

2

903

29.12.2007 11:45

Hamer01

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

750

10.01.2007 18:24

t0ki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

3

699

04.09.2008 15:50

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v PHP, ASP

19

678

10.05.2010 16:57

dessert



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF