Commandos Strike ForceMáte někdo tuhle hru?Hned v druhý misi kde bráním výsadek to nemůžu udělat Vždycky mě dostanou němci na druhý straně mostu.Nemá tu někdo nějakej tip jak si to ulehčit? Máte někdo tuhle hru?Hned v druhý misi kde bráním výsadek to nemůžu udělat Vždycky mě dostanou němci na druhý straně mostu.Nemá tu někdo nějakej tip jak si to ulehčit?cheaty :naught: Máte někdo tuhle hru?Hned v druhý misi kde bráním výsadek to nemůžu udělat Vždycky mě dostanou němci na druhý straně mostu.Nemá tu někdo nějakej tip jak si to ulehčit?cheaty :naught:No...měl jsem namysli nějakou taktiku. Máte někdo tuhle hru?Hned v druhý misi kde bráním výsadek to nemůžu udělat Vždycky mě dostanou němci na druhý straně mostu.Nemá tu někdo nějakej tip jak si to ulehčit?cheaty :naught:No...měl jsem namysli nějakou taktiku. (vezmes zeleného bareta a vystrílíš to) :naught: nebo vys jak je tam ta cesta tak pujdes pa ni do prava sou tam takove nakladaky tam pujdes ze zelenym baretem a nechas ho tam a ze sniperem zabijes kulometciky... pak budeš s baretem chvilu branit ty auta a dojede SPY...a to je konec mise Máte někdo tuhle hru?Hned v druhý misi kde bráním výsadek to nemůžu udělat Vždycky mě dostanou němci na druhý straně mostu.Nemá tu někdo nějakej tip jak si to ulehčit?cheaty :naught:No...měl jsem namysli nějakou taktiku. (vezmes zeleného bareta a vystrílíš to) :naught: Jo tak tohle bylo nejúčinější jj jak rikaly v GAME PAGE de to dohrát na HULVÁTA ja ju moc nehram ale je to dobra hra... ...
Commandos Strike Force |