ahojte,
mám win 7, a nainštaloval chcem si nainštalovat jeden výukový software, ktorý používa IE. inštalácia však ani nezačne lebo mi vyhodí hlášku, že nejde nájst vstupný bod procedúry CoInternetSetFeatureEnabled. okno má v hlavičke napísané ie5wzd.exe. tomu celkom nechápem, lebo chápem to tak že je to nejaký súbor IE5, lenže ja mám inštalovaný IE9. v každom prípade, ked dám ok, tak mi vybehne okno, že sa chystá inštalácia windows 2000 - v rámci neho aj IE5.5. inštalácia nakoniec sa nedokončí. musím reštartovat počítač. no ale samozrejme nič sa tým nevyrieši. hladal som na internete a aj našiel nejaké odkazy ale velmi sa to netýkalo mojho problému - lebo šlo skor o problém v XP (tam radili vymazat nejaké servis paky alebo čo), alebo sa to týkalo toho že dakto chcel viac verzií IE vedľa seba.
nemáte prosím s týmto niekto skúsenosti?
Velmi by ste mi pomohli.
// pridané po 21 hodinách 24 minútach od posledného príspevku
tak som si teraz uvedomil, že dokonca ked to spustím, tak mi ani nezačne inštalácia toho programu, ale hned msie 5.5 a napíše mi že si to mám nainštalovat a potom spustit setup znovu
// pridané po 56 minútach od posledného príspevku
tak to je ako zlý sen. skúsil som inštalovat IE 5, ale nedovolilo mi to, lebo vraj bola detekovaná novšia verzia IE.... :-((( nemáte prosém niekto skúsenosti čo s tým?
|