Zlý kontakt? Myslíš na tej zásuvke na ktorú je napojená prepätovka? Alebo celkovo v celom byte elektrina? A ten (pripojený nejaký extrémne nekvalitný kus elektroniky napájaný spinanym zdrojom) Akože napríklad niečo v inej izbe? Teraz už par dni som bzučanie zdroja nepočul. Ani, keď bol PC vypnutý v Standby a taktiež ani keď išiel. Inak aj starý zdroj na starom PC bzučal. Tiež nie pravidelne. Inak som si všimol napríklad, že hrá rádio v obývačke a keď sa niečo na kuchynskom mixéry práve mixuje (že sa točia šľahače) tak chrčí zvuk v tom rádiu. Tak ale ja sa nerozumiem elektrike vôbec, takže to je jedno. Mám zavolať elektrikára nech niečo skontroluje a povedať mu, že bzučí zdroj na PC?

To by asi bol ten prvý bod. A keby ani to nepomohlo, žeby všetko bolo v poriadku čo sa týka elektriny? Tak potom jedine odoslať asi zdroj na Reklamáciu?
// Spojený príspevok Pia 15.08.14 20:40Všetky zásuvky som skontroloval na tej vetve a všetko ok. Asi to už ani nebudem riešiť, ked tu niekedy býva pretazena sieť. A aj TV nejaký toshiba v inej izbe na tej istej vetve bzučí. (Asi to je jedno) Čo už narobim, možno keby som vyskúšal desať zdrojov tak všetky by bzucali

Myslel som si, ze ten zdroj by mohol vybit tu CMOS batériu skôr. (Kedže som ho stále vypinal) a niekde píšu, ze to by nemalo až tak rýchlo. A zase niekto písal, ze videl aj kvalitne dosky kde tie baterky sa po dvoch mesiacoch vybili (pri neustálom vypínání a zapínaní zdroja) Len tieto dve veci sa mi neľúbia. Ze ta baterka CMOS vydrží malo a to bzucanie. (Uvidím koľko teraz bude baterka držať)