[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.01.14
Prihlásený: 29.01.14
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 28.01.2014 22:38 | chyba pri vypisani %

Prosim Vas, neviete mi povedat, kde tu je chyba? Ide o vypisovanie percent vyriesenych otazok v danej sekcii. Vypisuje mi to tam kde ma ukazovat 100% teraz len 0%, a niekde zase naopak, inde zasa 186%... doteraz sa mi zdalo ze to fungovalo, zda sa mi ze po pridani novych otazok do jednej sekcie do mysql sa to pokazilo, to iste som ale robila aj predtym a fungovalo to. :(
Dakujem za kazdu radu.

Kód:
            $qry    = 'SELECT typeID, COUNT(typeID) AS count FROM quest GROUP BY typeID ORDER BY typeID ASC';
            $i       = 1;
            $all    = array();
            $curr   = array();
            $list   = array();
            if($res = sql($qry))   {
               while($dat = mysql_fetch_array($res))   {
                  $all[$i] = $dat['count'];
                  $i++;
               }
            }
         
         //-----------vypracovane
             # section name
             $sec_nm = array(1 => 'Animal', 2 => 'Flowers', 3 => 'History');
             $cnt_sec_nm = 0;
             $cnt_sec_nm = count($sec_nm);
             # ------------
            
            $qry    = 'SELECT typeID, COUNT(typeID) AS count FROM answer WHERE userID = "'.$thisId.'" GROUP BY typeID ORDER BY typeID ASC';
            $j      = 1;
            $k      = 1;
            $cycle_b  = true;
            $cycle    = 1;
            
            # $prgtbl = '<tr>';
            
            
            $prgtbl = '';
            
            
            if($res = sql($qry))   {
               $dat = mysql_fetch_array($res);
               for($j; $j <= count($sec_nm); $j++)   {
                     if($dat['typeID'] == $j)   {
                        $list[$j] = round((($dat['count'] / $all[$j]) * 100), 2);
                        $dat = mysql_fetch_array($res);
                     }
                     else   {
                        $list[$j] = 0;
                     }
                    
                     # ----------
                     $var = 0;
                     if($cycle_b)    {
                         for($var = ( $cycle * 5 ) - 4; $var <= $cycle * 5; $var++) {
                             if($var == ( $cycle * 5 ) - 4)  {
                                 if(isset($sec_nm[$var]))    {
                                     $prgtbl.= '<tr><td class="progresslabel">'.$sec_nm[$var].'</td>';
                                 }
                              }
                             else if($var == $cycle * 5) {
                                 if(isset($sec_nm[$var]))
                                     $prgtbl.= '<td class="progresslabel">'.$sec_nm[$var].'</td></tr>';
                                 else
                                     $prgtbl.= '</tr>';
                             }
                             else    {
                                 if(isset($sec_nm[$var]))
                                     $prgtbl.= '<td class="progresslabel">'.$sec_nm[$var].'</td>';
                                 else
                                     $prgtbl.= '';
                             }
                         }
                     }
                    
                     if($k == 1) {
                       $prgtbl.= '<tr><td>'.$list[$j].'%</td>';
                       $k++;
                       $cycle_b = false;
                   }
                   else if($k == 5)    {
                       $prgtbl.= '<td>'.$list[$j].'%</td></tr>';
                       $k = 1;
                       $cycle_b = true;
                       $cycle++;
                   }
                   else    {
                     $prgtbl.= '<td>'.$list[$j].'%</td>';
                     $k++;
                     $cycle_b = false;
                   }
                  
               }
               
            # $prgtbl.= '</tr>';
            }


Myslim ze bude chyba niekde v cykle ze? Mne to pisal niekto iny, ja s tymito cyklami este velmi neviem :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.01.14
Prihlásený: 29.01.14
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 29.01.2014 10:35 | chyba pri vypisani %

OK, uz som to opravila :) Chyba nebola v kode ale v tom, ze som nechtiac vlozila do tabulky mysql z ktorej citalo tieto data cely prazdny riadok, vsetko NULL. Fiha, to moze az tak ovplyvnit??????? No, opat som sa nieco nove naucila :D


 [ Príspevkov: 2 ] 


chyba pri vypisani %



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

oprava kodu.... pri vypisani znakov textu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

361

25.05.2010 23:15

Gregi555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win 7 - chyba pri starte AsusVibe2.0 a aplikacie pri starte

v Operačné systémy Microsoft

5

205

31.07.2014 18:07

Megi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri inštalácii

v Operačné systémy Microsoft

2

314

11.11.2006 13:11

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba při bootování

v Ostatné

5

268

08.10.2010 15:22

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri inštalácií

v Operačné systémy Microsoft

6

272

24.04.2009 20:57

FBerente

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri instalacii

v Počítačové hry

9

484

23.07.2008 14:48

InVader

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri sieti

v Siete

10

422

16.08.2007 10:22

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri kompilacii

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

310

05.05.2009 11:49

fonseka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri spustani

v Operačné systémy Microsoft

2

90

06.01.2013 12:52

zaciatocnik787

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri zapinani

v Intel čipové sady

6

397

15.07.2010 23:01

Dragosvk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri instalacii

v Operačné systémy Microsoft

4

127

20.12.2014 20:29

milan1966

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri inštalácie

v Operačné systémy Microsoft

2

172

24.11.2010 17:25

hornak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri zapnuti

v Operačné systémy Microsoft

5

372

10.11.2009 21:28

Dzin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri preklade

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

265

09.08.2012 14:00

Rooot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri aktulizacii

v Operačné systémy Microsoft

1

151

17.09.2012 18:02

44mato44

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri Esete

v Antivíry a antispywary

1

155

01.05.2016 22:12

Miso122



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF