[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.03.09
Prihlásený: 24.10.15
Príspevky: 876
Témy: 36 | 36
Bydlisko: SR-BA
NapísalOffline : 12.07.2011 21:07 | chyba pri presune fóra-MySQL

zdravím,presúvam s kamarátom fórum na inú adresu ale je tu problém,zrejme pri komunikácií s DB
Citácia:
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

nevieme čo to robí...povedal som mu nech upraví config.php,nech tam napíše údaje pre pripojenie k DB,napísal že to spravil,že skúšal localhost aj 127.0.0.1 ...ale furt toto isté...
neviete v čom by mohla byť chyba?
(nepresúvam ho 1. krát tak či to nemôže byť aj preto...)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba pri presune fóra-MySQL

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 13.07.2011 8:01 | chyba pri presune fóra-MySQL

a je to vramci rovnakej hostingovej spolocnosti?
"Can't connect to local MySQL server through socket " hovori jasne, aku hostingovu spolocnost pouzivas ?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.03.09
Prihlásený: 24.10.15
Príspevky: 876
Témy: 36 | 36
Bydlisko: SR-BA
Napísal autor témyOffline : 13.07.2011 15:05 | chyba pri presune fóra-MySQL

no,praveže nieje...takto,to fórum sa presúva už 3 krát...
najskôr sme boli na freehostingu (ic.cz),potom elbia,potom (a doteraz) zase ic.cz a teraz tento by mal byť asi webglobe...tak či to nemôže byť aj tým...ale na elbií fungovalo všetko krásne...potom ako sme sa vrátili mi nefunguje odosielanie mailov,furt píše nejakú chybu v crone...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba pri presune fóra-MySQL

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 13.07.2011 15:56 | chyba pri presune fóra-MySQL

a pzoeral si si v na skusal si sa connectunt iba na db pomocu nejake scriptu? podla mnamas zle udaje ...

<?php
//connect to database

$db = mysql_connect('VYPLN','VYPLN','VYPLN');
if(!$db) {
die('<br><h1>Prihlasenie do DB zlyhalo. Chyba: '. mysql_error(). '</h1>');
} else {
echo 'Uspesne pripojeny';}

?>

uloz ako php na server a spusti ..


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.03.09
Prihlásený: 24.10.15
Príspevky: 876
Témy: 36 | 36
Bydlisko: SR-BA
Napísal autor témyOffline : 13.07.2011 16:29 | chyba pri presune fóra-MySQL

no....onooo je tak problem že niesom majitelom domeny pod ktoru ideme...takže ani nemám prístup k novým údajom...takže áno,tá pravdepodobnosť že tam kamoš napísal zlé údaje tu je...ale ten script môžem vyskúšať...

edit:takze skusal som ten script na moju db na mojej stranke a ide...tak uvidim...skusim mu ho poslat nech ho vyplni a hodi na web a skusi nan ist...len ci sa objavi na skype :roll: ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.03.09
Prihlásený: 24.10.15
Príspevky: 876
Témy: 36 | 36
Bydlisko: SR-BA
Napísal autor témyOffline : 16.07.2011 18:13 | chyba pri presune fóra-MySQL

ešte sa sem obraciam s 1 prosbou...
pôodný problém sme vyriešili,boli to aasi tie údaj,potom vypísalo chybu:
Could not get style data
tak som niečo hladal na nete,niečo som našiel že prečistiť cache,tak sme ju vymazali a zrazu to už išlo,fórum beží....
avšak nastal problém s fórom na pôvodnom hostingu kde takisto začalo vypisovať túto chyvu...tak som teiž skúsil vymazať cache ale žiadalo to súbor data_global.php či ako a ked som ho dal naspäť furt ta istá chyba:
Could not get style data
skúsil som vvšetko,vymazal komplet,nahral nanovo databazu a nič furt toto isté...neviete čo to mohlo spôsobiť?

no takže tuto chybu nemam len ja ale aj kamoš takže je pravdepodobné že chyba je na strane hostingu....či?


 [ Príspevkov: 6 ] 


chyba pri presune fóra-MySQL



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mysql chyba pri importe

v Databázy

11

678

09.03.2011 21:30

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri spusteni mysql

v Databázy

0

392

10.06.2010 15:09

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri odoslaní údajov do MySQL

v PHP, ASP

5

163

22.04.2014 16:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri presune

v Redakčné systémy

6

301

05.02.2007 10:43

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba mysql

v Databázy

5

119

29.01.2013 10:35

Josh

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba MySQL

v Databázy

16

2064

04.10.2007 14:07

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba MySQL

v Správy pre vedenie fóra

1

821

20.02.2008 18:36

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc pri vytvarani fora

v Redakčné systémy

4

354

10.12.2006 16:30

KillerSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v MySQL

v Databázy

2

132

18.12.2012 16:35

mayo505

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri prenose phpbb2 fora

v Redakčné systémy

1

234

28.05.2007 16:38

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CMS alebo MySQL chyba

v Redakčné systémy

4

549

14.08.2008 9:55

Toxic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kde je chyba ? mysql

v Databázy

4

523

21.05.2008 19:46

tommy70777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CHYBA MYSQL vo Viste

v Operačné systémy Microsoft

0

231

13.06.2008 15:41

allan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

syntax chyba Mysql UPDATE

v PHP, ASP

8

573

11.04.2008 20:50

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql chyba -> presmerovanie

v Databázy

1

425

19.01.2011 21:08

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mám problém pri konverzii fóra z phpBB2 na phpBB3

v Redakčné systémy

1

409

05.06.2010 12:44

peter555



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF