[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.06.08
Prihlásený: 13.10.10
Príspevky: 30
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 20.07.2009 6:56 | Časomer

Dá sa nejako zistiť, koľko času strávil užívateľ na stránke (konkrétnej aj celkovo)?


_________________
"Civilizácia sa rozvíja nárastom počtu dôležitých úkonov, ktoré môžeme vykonávať bez predchádzajúcej úvahy."
Alfred North Whitehead
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Časomer

Registrovaný: 17.05.08
Prihlásený: 10.11.13
Príspevky: 88
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 20.07.2009 9:46 | Časomer

pri kazdom reloade stranky uloz niekam (napr. do databazy) cas prveho a posledneho reloadu a odpocitaj ich ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Časomer

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 20.07.2009 9:50 | Časomer

Prečo do databázy?
Kód:
session_start();
if(isset($_SESSION['cas']['celkovo'])){
  echo 'na stránke ste celkovo '.(time() - $_SESSION['cas']['celkovo']).' sekúnd';
}else{
  $_SESSION['cas']['celkovo'] = time();
}
if(isset($_SESSION['cas']['predoslastranka'])){
  echo 'na predošlej stránke ste boli '.(time() - $_SESSION['cas']['predoslastranka']).' sekúnd';
}
$_SESSION['cas']['predoslastranka'] = time();


ak chceš mať ten čas vo formáte napr. minúty:sekundy v celkovom čase (predpokladáme, že sa návstevník dlhšie zdrží ;) ),
môžeš si dať
Kód:
date("i:s", (time() - $_SESSION['cas']['celkovo']))


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Časomer

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 20.07.2009 11:39 | Časomer

Dalsia moznost /ak to chces mat presne/ je na pozadi ajaxom posielat na server napriklad kazdu sekundu info ze user tam este je.
Je to asi zbytocne zatazovanie servera, ale kto vie... mozno to potrbeujes takto presne


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.06.08
Prihlásený: 13.10.10
Príspevky: 30
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 21.07.2009 8:48 | Časomer

Heh...vidno, že som začiatočník... :roll:


_________________
"Civilizácia sa rozvíja nárastom počtu dôležitých úkonov, ktoré môžeme vykonávať bez predchádzajúcej úvahy."
Alfred North Whitehead
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Časomer

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.07.2009 18:00 | Časomer

Ak by ti stačili štatistiky, tak si daj google analytics a dostaneš aj také štatistiky, aké by ťa nikdy nenapadlo sledovať.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 6 ] 


Časomer




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF