CaC GeneralsA stava sa ti to stale? Alebo iba niekedy? Mne sa to stalo tiez par krat, lebo niektori sa veselo connectuju so zapnutym FW... A stava sa ti to stale? Alebo iba niekedy? Mne sa to stalo tiez par krat, lebo niektori sa veselo connectuju so zapnutym FW... no zatial vsetky moje pokusy o pripojenie dopadli ako som spominal.. raz sa stalo ze uz nacitalo hru a siel som stavat budovu a vtedy ma zas vyhodilo... Hosi, mam na vas jednu, resp dve otazky. 1. Rad by som upravil rozliseni v Generalse na FullHD. To ale zrejme vyriesi config. 2. Mam dva monitory a ked spustim generals, kurzor mi prechadza na druhy monitor, co pochopitelne nechcem Stretol sa niekto s tymto u tejto, alebo podobnej hry ? PRipadne nejaky napad, ako to riesit ? Bez toho, aby som odpajal LCD v dokumentoch mas Command and Conquer Generals Data a tam upravis v Options.ini Resolution = 1920 1080 funguje to celkom slusne Jo, toto som nasiel aj nete, ale zatial som to neskusal, kedze mi stale kurzor uteka na druhy monitor :/ Toto musim nejak vyriesit :/ Ale vdaka za radu. //Aaaaa, takze som nieco nasiel: http://www.snakebytestudios.com/project ... rsor-lock/ Funguje to aj u inych hier, pokial by ste niekto mal podobny problem (resp, malo by to fungovat, ja to vecer testnem) ak bude niekto chcieť zahrať CaC ZH kľudne píšte mám originálku čiže môžeme zahrať aj offic online .) ... ale kludne zahrám aj cez hama či tungle atď .) lebo ako tak pozerám nikto asi nemá zakúpenú hru :D... PS: to že tu niekto spomínal že poraziť 3 hardov znamená že to niekto ako tak vie tak to nieje pravda .) pripojte sa online a kľudne vás tam porazia do 10 minút .) ono online je lepšia hra sú tam lepši hráči keď hrám z niekym po hama tak na 95% je to lama lebo hráva len z PC botmi :D PS2: rád si zahrám kľudne napíšte .) a dá sa to v pohode rozbehat aj na win 7 ? dlho som to nehral, tak už neviem Pojde ti to v pohode, ak nemas 2 x LCD :/ ahoj, sme 3ja kamarati a hravame pravidelne CC cez hamachi , radi by sme si zahrali proti niekomu inemu.Nenajde sa niekto ( idealne iný 3ja hraci ) ktory by si zahrali proti nam 3v3 cez hamachi?hravame stareho generalsa alebo mozme si dat aj zero hour. Jak se vyvíjí Command & Conquer Remastered? ...
CaC Generals |