Brigáda v zahraničí v 17tichZdravím, napadla ma myšlienky letnej brigády a chcel by som sa opýtať, či je možné brigádovať v zahraničí vo veku 17 rokov. Popr. najviac by mi pomohla nejaká osobná skúsenosť, alebo niekto kto sa s tým stretol, nejaké agentúry ktoré to sprostredkúvajú, načo si dávať pozor, kde sa to najviac vyplatí atp., aby som mal reálnu odozvu od niekoho kto o tom niečo vie.//Upraveny text zo zmazaneho prispevku.. michalesku Záleži asi aká brigáda. So ségrou som bol v Holandsku(zber ovocia) keď nastúpila v Júny mala 17 a koncom Júla 18. Problém nebol. Ale išli sme po známosti. Do Anglicka urcite nechod, tam ako 17 rocny skoro nic nezarobis ... nechce sa mi teraz na telefone googlit, ale minimalna mzda pre 16-18 rocnych ludi sa pohybuje tusim na hranici 5 libier, to som este aj vela povedalhttps://www.gov.uk/national-minimum-wage-rates4£ na hodinu minimalka .. cize nad anglickom nepremyslaj cyanes, chodis na SPSE PO? tak napis nejakej firme, ktora sa venuje webu/designu/programovaniu a pytaj sa na studentsku prax na dialku. ak ta teda zaujima programovaniev zahranici zarobis ale je to na nic lebo skusenosti k svojej profesii neziskas. Ono samozrejme by bolo najlepšie získať prax a zarobiť ale v tomto prípade by som skôr potreboval finančne. Ale znie to lákavo brigádovať v odbore a tomuto sa venujem takže ďakujem za tip ...
Brigáda v zahraničí v 17tich |