Zdravim, v poslednej dobe dostavam velmi caste (niekedy aj 3-5 krat do dna) bluescreeny. Na 90% sa jedna o chybovu hlasku BAD_POOL_HEADER. Zostavu mam v podpise. Zatial by som vas poprosil o nejaky navrh ako to riesit. Nastava to celkom nahodne (aspon teda ja som si ziadny konkretny dovod nevsimol) Niekedy pri pozerani webu, hrani hry alebo aj pri nicnerobeni. Keby ste mi vedeli poradit ako to postupne riesit. Kde najst dumpy (alebo kde zapnut nejake zaznamenavanie podrobnejsieho dumpu, ak take nieco existuje) pripadne ak mate skusenosti s podobnym HW ako mam ja, tak ktora uciastka to sposobovana. Pripadne ak to sposobuje shadowing, alebo nejake diskutabilne nastavenie v biose. System je Windows 7 x64. C:\ particia je na SSD.
RAM som si kontroloval cez memtest, presla. Gk uz nieje tip-top ale v starom pc to nerobila.
Za odpovede dakujem
Naposledy upravil void dňa 08.07.2013 23:01, celkovo upravené 1
_________________ Desktop: CPU AMD R7 1700x @ 3.85GHz | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA XFX RX6800XT | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 & Notebook: Mac M4 Air 512 & Mobil: Pixel 7a & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN |