Blbe mi messengerZdravím mám už týždeň problém. Je nová aktualizácia na MSG Áe neviem či to robí len mne. Keď som má MSG a píšem si s niekym odídem z chatu a on mi odpíše ukáže mi to ako prečítanú správu ( aj tomu druhému ) pričom som ju neotvorila. Robí to len občas. Minule mi to robilo že hneď v sekunde ako mi odpísal som si to kukla. Menila som si heslo vymazala som všetky zariadenia kde som bola prihlásená ale stále to robí som v koncoch lebo neviem kvôli čomu tak prosím poraďte čo by to mohlo byt. Skúšal môj priateľ na mojom mobile sa prihlásiť a robilo to aj jemu spravila som si nový učiteľ a robilo mi to tam tiež. Neviem čo to je Odinštaluj, stiahni a nainštaluj znova Už som to skúšala všetko som skúšala// Spojený príspevok 02.03.2020 15:41Odinštaluj, stiahni a nainštaluj znovaSkúšala som to všetko som skúšala Otvoril ju niekto iný... Kto ? Matka Tereza ? Pýtam sa na vás názor tak buď kontatibilny ... keď sa ti to nepáči tak nepíš Čo za telefon? Kto ? Matka Tereza ? Pýtam sa na vás názor tak buď kontatibilny ... keď sa ti to nepáči tak nepíšUvedom si, ze ty mas problem a hladas pomoc. Tak sa podla toho spravaj. Vies vobec, co znamena kontatibilny? Heslo si zmenila, ine konto na tvojom mobile sa chova rovnako, appku si reinstalovala... Skus sa svojim uctom prihlasit na inom telefone, ci sa to bude diat aj tam. Zatial to vyzera na problem tvojho telefonu, kedze podla popisu sa to deje iba tam. Pokial to bude robit na hociktorom zariadeni s hociktorym kontom, bude to najpravdepodobnejsie problem appky a treba pockat az to opravia. Skontroluj aplikácie, ktoré majú prístup k tvojmu Facebooku, resp Messengeru. Ak tam máš nejaké aplikácie, všetky majú prístup k určitým dátam. To skontroluješ keď na ňu klikneš. Ak aplikáciu nespoznávaš, odstráň ju. Ak tam nie sú žiadne aplikácie, alebo len tie, o ktorých vieš a vieš že namejú prístup do tvojho Messengeru, pravdepodobne je to bug (chyba) Facebooku, resp Messengeru. Messenger (fb) má poslednou dobou tých chrobáčikov viac.Madam to buď vyriešila - alebo vzdala.(po jeden a pol mesiaci) ...
Blbe mi messenger |