blazej44800 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 4 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 331 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: RefillKit a HP 351


Odpovede: 6
Zobrazenia: 359


No a prave tu vznika problem, ze ja potrebujem chip resetovat preto ze pc hlasi prazdny cartridge

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: RefillKit a HP 351


Odpovede: 6
Zobrazenia: 359


naplnil som to dobre, kontroloval som to na viacerych zdrojov, skusal som to aj ponorit ale nebol som si isty ci cele alebo iba par mm zo spodu. Tak ako?

// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

Najnovsie teraz mi cartidge hlasi ako prazdny, videl som na internete zopar navodov ako rese...

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: RefillKit a HP 351


Odpovede: 6
Zobrazenia: 359


Ahojte
Dnes som si kúpil v obchode refill kit na HP 351 (color). Problém je že všetko som napĺnil ale celý cartridge tlačí na žlto (inú darbu zo seba nevypstí - pritom tam je). Máte s tým niekto skúsenosti?

Vďaka

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Xubuntu pri štarte zamrzne


Odpovede: 3
Zobrazenia: 328


Ano skusam to na tom v podpise, ok vdaka skusim stiahnut a dam viediet. V com je LTS verzia ina?

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Xubuntu pri štarte zamrzne


Odpovede: 3
Zobrazenia: 328


Ahojte
Používam Xubuntu 11.10 z USB. Problem je, ze stale pri starte zamrzne (stale tam bezi ten obrazok ze natahuje ale nic viac). Mate s tym niekto skusenosti?

Dakujem

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Mysql na Xampp nepracuje ak nie je pripojený net


Odpovede: 0
Zobrazenia: 175


Ahojte
Na svojom PC mam nainštalovaný Xampp 1.7.7. Využívam ho výlučne na testovacie účely (nevyužíva h nikto z vonku). Problém je že Mysql nenabehne keď ku PC nie je pripojený net. Xampp control 3 beta nepíše pri Mysql žiaden použitý port. Pripájam screenshoty:
http://www.image-share.com/upload...

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Kde by som našiel hry na dotikový mobil?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 692


Vdaka, prsne toto som nasiel. je fakt dobra

 Fórum: Webdesign   Téma: Názor na stránku


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


Potebujem teraz od vas trochu vacsiu radu: potrebujem prerobit grafiku a rozmiestnenie celej stranky ale neviem ako. Chcem zmeniť toto: celu cast pre obsah potrebujem rozsirit (teraz ma iba 480px co je velmi malo), a potrebujem aby lave menu bolo ako text a nie ako obrazky (pripadne aby bolo presunu...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Win Xp - obnova zavadzaca bez cd


Odpovede: 5
Zobrazenia: 545


Dal som hladat v systeme subor s priponou .bcd a jediny co naslo bol v pri programe EasyBCD. Tak som ho pri chybe vybral a spustil sa mi cely EasyBCD a tam som v lavom menu vybral BCD Deployment a pouzil som Write MBR. Sam neviem presne preco to funguje, ale bezi mi to a zavadzac je prepisany

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Win Xp - obnova zavadzaca bez cd


Odpovede: 5
Zobrazenia: 545


Nainstaloval som to ale hlásil mi to chybu: Error Opening BCD Registry . Treba stiahnut este nieco ku tomu programu? Stiahnut ten win zavadzac?

// pridané po 9 minútach od posledného príspevku

Dá sa. Použi program EasyBCD, cez neho môžeš do MBR zapísať Windows zavádzač. Velka vdaka, uz som na ...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Win Xp - obnova zavadzaca bez cd


Odpovede: 5
Zobrazenia: 545


Ahojte
Uz dlhsie mam v pc naisntalovane naraz 2 OS - win xp a ubuntu (linux). Chcem sa ubunty zbavit, ale neviem ako nahradit originalny zavadzac Win XP kedze k nemu cd nemam. Nedá sa to spravit neako priamo z Winu stiahnutym neakeho programu?

 Fórum: Webdesign   Téma: Názor na stránku


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


Chcel by som este poznamenat ze stranku som dostal po svojom predchodcovi a prave ju prerabam



<div id="gsfa_skola"><a href="http://gsfalev.sk/index.php"><img src="http://gsfalev.sk/img/skola.jpg" width="80" height="33" alt="Škola" ti...

 Fórum: Webdesign   Téma: Názor na stránku


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


Dakujem za postrehy, budem sa snazit opravit ich

 Fórum: Webdesign   Téma: Názor na stránku


Odpovede: 7
Zobrazenia: 522


Ahojte
Chcel by som počuť váš názor na http://gsfalev.sk/ .

 Fórum: Zvuk   Téma: Nekvalitný zvuk po zapojení externých reproduktorov k NTB


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


Je to mozne ze menil, dik za radu ;)

 Fórum: Zvuk   Téma: Nekvalitný zvuk po zapojení externých reproduktorov k NTB


Odpovede: 2
Zobrazenia: 269


Ahojte
Mám notebook Asus EeePC a mam problem ze ked zasuniem jack do pc tak zvuk z reproduktorov je nekvalitný (je taky zaduneni), reproduktory su nove skusane inde bez problemov.

 Fórum: Zvuk   Téma: Po zasunuti jacku do PC stale hra zvuk z pc


Odpovede: 0
Zobrazenia: 220


Ahojte
Mám Notebook Asus EeePc a mám problém s reproduktormi. Stále keď zasuniem jack z reproduktorov do PC stale hra hudba aj z PC. Pre nedávnom som robil poradok s procesmi a niektoré som vypínal, mohlo by to byť preto? Prípadne ktorý proces to riadí (ktorý mám zapnúť)?

Ďakujem

// pridané p...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Získanie LM hashov užívateľov vo Win XP


Odpovede: 0
Zobrazenia: 147


Ahojte
Potrebujem vytiahnuť LM hashe všetkých užívateľov na windows XP ale neviem ako. Skúšal som fgdump.exe ale nefunguje. Neviete mi poradiť neaký iný soft?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: E-mailový klient


Odpovede: 5
Zobrazenia: 251


Vďaka za rady, u mňa vyhrala Opera. Je to pre mňa najvýhodnejšie kedže ju používam ako default browser a je to celkom rýchle.

Vďaka za rady

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: E-mailový klient


Odpovede: 5
Zobrazenia: 251


A máte niekto skúsenosti s poštovým klientom v Opere?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: E-mailový klient


Odpovede: 5
Zobrazenia: 251


Ahojte
Hľadám neakého free emailového klienta na zobrazovanie upozornení nových prijatých správ. Potrebujem podporu aspoň 5 emailových kônt, free licenciu bez posielania akýchkoľvek reklám v mailoch, nízke systémové nároky. Skúšal som Mozillu Thunderbird ale tá je príliž zložitá a zaťažuje operačný...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Regulárny výraz


Odpovede: 2
Zobrazenia: 256


Ahojte
Mohli by ste mi pomôcť s jedným regulárnym výrazom? Veľmi sa do toho nevyznám a potrebujem to použiť v jednom skripte.

Jedná sa o pridávanie smajlíkov v správe. Smajlíci sa do textarei pridávajú v takomto formát, napr: [2_10] , [3_48]
A ja potrebujem toto zmeniť na html kód v tvare:
<i...

 Fórum: Databázy   Téma: Warning: MySQL server has gone away


Odpovede: 0
Zobrazenia: 295


Ahojte
SQL databáza mi občas hádže túto hlášku:

Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: MySQL server has gone away in C:\xampp\htdocs\chat\db.php on line 3

Súbor db.php vyzerá takto:

<?php
if (!defined('INCLUDED')) die ('Fatal error.');
$link = m...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problém so sessions


Odpovede: 1
Zobrazenia: 208


Ahojte

PHP skript mi vyhadzuje túto chybu:
Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this f...

 Fórum: Ostatné zariadenia   Téma: urDriver kingstone


Odpovede: 2
Zobrazenia: 489


Mam USB kľúč Kingstone 16GB DataTraveler 109 a na obale píšu niečo ohľadom neakých urDriver. Čo to je? Počujem o tom prvý krát a nepodarilo sa mi nič vygoogliť.

Ďakujem

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Nefungujúci colorbox


Odpovede: 2
Zobrazenia: 300


:D vdaka, taka banalita

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Vstupné pole pre zadávanie textu článkov v CMS


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


dik za radu ;)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Nefungujúci colorbox


Odpovede: 2
Zobrazenia: 300


Ahojte
Na stránke používam jquery.colorbox a donedavna siel ale odrazu ked som niekde zrejme nieco zmenil nefunguje. Mohli by ste mi pomôcť s nájdením chyby?
Link: http://gsfalev.sk/skola/aktivity/2011/zrada_volby.php
Na začiatok súboru http://gsfalev.sk/data/gallery/js/jquery.colorbox.js som pri...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Vstupné pole pre zadávanie textu článkov v CMS


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


Ten náhľad je z Jommla! CMS

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Vstupné pole pre zadávanie textu článkov v CMS


Odpovede: 6
Zobrazenia: 307


Presne toto som hľadal, vďaka
Stránka: 4 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 331 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF