blazej44800 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 3 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 331 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Formát bunky v Exceli


Odpovede: 0
Zobrazenia: 196


Ahojte
Potrebujem formátovať bunku v exceli tak že ak je číslo napr. 2 tak ho normálne zobrazí. Ale akje hodnota 2.444445 tak ho zobrazí v tvare zlomku ale nie v tvare napr. 2 3/4 ale normálny celý zlomok 11/4. Skúšal som to cez vlastné formátovanie bunky ale nejako tam neviem zakonponovať podmienk...

 Fórum: Ostatné   Téma: SWF image editor


Odpovede: 0
Zobrazenia: 189


Ahojte
Zháňam nejaký jednoduchý SWF image editor, ktorý môžem free vložiť na stránku na jednoduchú úpravu fotiek. Máte s niečím taký už skúsenosti?


Vďaka

 Fórum: Databázy   Téma: Zložený MySQL príkaz


Odpovede: 0
Zobrazenia: 219


Ahojte
Riešim jednu situaciu: mam 2 tabulky projects a projects_milestones . A potrebujem vypísať položky z tabuľky projects tak aby boli zoradené podľa počtu riadkov v tabuľke projects_milestones ktoré majú status=1 a zároveň rovnaké pid ako id riadku v tabulke projects


Viem je to zamotane a...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ako spraviť editovateľný footer?


Odpovede: 7
Zobrazenia: 551


no to vsetko uz mam, len existuje nieco take ako v Jomla! articles? aby sa text dal upravit cez nejaky editor napr. tyniMCE nie ako html alebo raw

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ako spraviť editovateľný footer?


Odpovede: 7
Zobrazenia: 551


ale potrebujem aby sa dali jednotlive texty v nom editovat priamo z wp-admin

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ako spraviť editovateľný footer?


Odpovede: 7
Zobrazenia: 551


Ahojte
Pracujem na jednej wp theme a potrebujem, aby sa dal footer stránky dať editovať cez wp-admin, ale neviem ako na to. Chcel som to spraviť cez Widget text, ale ten keď vypíšem na stránku cez <?php echo dynamic_sidebar("Footer"); ?> vráti to aj nadpis a nejaké divy navyše ktoré nepo...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: dd-wrt: reálne skúsenosti


Odpovede: 0
Zobrazenia: 252


Ahojte
Vlastním router D-link dir300 ver. B a cital som nieco o firmwery dd-wrt a chcel by som ho otestovat ale chcel by som vediet ci to niekto pouziva a ake ma s tym skusenosti. Nespomaluje to pripustnost, nepada, je bezpecny, ...?

Vdaka :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Vertical-center: middle nefunguje


Odpovede: 1
Zobrazenia: 195


Ahojte
Mohly by ste mi pomoct s jednu vecou?
http://www.test.gsfalev.sk/ - potrebujem aby sa ten text v tom tlacidle centroval do vertiaklne do stredu. Nasiel som vela navodov ale neviem si aj tak rady.


Vdaka

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Podstrcenie obsahu podadresara


Odpovede: 0
Zobrazenia: 221


Ahojte
mohli by ste mi pomoct napisat jeden mod_rewrite?
Na to spravit toto: ja do prehliadaca zadam stranku www.nieco.sk a ono mu to podstrci stranku www.nieco.sk/podadresar


cize ak zadam www.nieco.sk/index.php?action=login tak to podstrci www.nieco.sk/podadresar/index.php?action=login
Al...

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Porblem s tmavym monitorom


Odpovede: 3
Zobrazenia: 198


No ten ntb ma uz mozno aj 7-8 rokov

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Porblem s tmavym monitorom


Odpovede: 3
Zobrazenia: 198


Ahojte

Na ntb IBM T42 sa mi stalo, ze dnes po zapnuti mi zostala uplne tmava obrazovka (takmer nic na nej nevidno). Skusal som aj tlacidlo na zvysenie jasu - no nereaguje. Vzdy ale ked sa prepnem na ntb na externy monitor a potom prepnem spat tak na ntb ide obrazovka 10s v pohode, ale stmavne az ...

 Fórum: Siete   Téma: D-Link DIR-300


Odpovede: 2
Zobrazenia: 347


Hej vdaka, uz ho mam aj ja, wps vypinam kvoli tomu ze som na nete uz viac krat cital ze hackeri sa cez to dostanu do routra za 15 min, tak radsej vypinam :)

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Program na komunikaciu po sieti


Odpovede: 3
Zobrazenia: 318


Asi trochu zlozite, a pracujem na Win XP

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ukladanie súboru v iso-8859-1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 371


ja som ten web nerobil :) a teraz tam mam robit celu jednu podstranku pre vyber vstavanych skrin.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ukladanie súboru v iso-8859-1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 371


no tak teraz ako mam spravit, ked tam mam doplnit zopar fcii? mam prekodit cely web do utf-8 alebo ako?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ukladanie súboru v iso-8859-1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 371


No ale nie všetky, tak ako to robia?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ukladanie súboru v iso-8859-1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 371


A preco toto funguje? http://www.vmrplast.sk/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ukladanie súboru v iso-8859-1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 371


Ahojte

Rieším banálnu vec, ako uložiť súbor v iso-8859-1. Problém je že používam PsPad ale tam nie je a skúsil si Notepad++ a tam aj keď to uložím tak súbor je chybný bez akejkoľvek diakritiky. Neviete mi pomôcť?

Vďaka

 Fórum: Ostatné   Téma: PayPal brana na stranku


Odpovede: 0
Zobrazenia: 183


Ahojte
Potrebujem spraviť system, ktory povoli stiahnutie iba po zaplateni cez napr. paypal ale nikdy som to nerobil. Mohli by ste mi poradit nejaky web ako zacat, ako umiestnit branu na stranku a tak.


Ďakujem

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Program na komunikaciu po sieti


Odpovede: 3
Zobrazenia: 318


Ahojte
Hľadám nejaký dobrý program ktorý pracuje na sieti a dá sa cez neho komunikovať (písať, dobré by bolo aj volať).

Vďaka

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Problém pri načítaní prvkov cez ajax


Odpovede: 0
Zobrazenia: 191


Ahojte


na stranke http://skrine.gsfalev.sk/ mam jeden problem. Ked otvorite stranku a kliknete na krok 2 tak sa vam zobrazuje taka cierna bublina nad obrazkom. Ale ked v kroku jedna kliknete na neaky rozmer a zase prejdete na krok 2 tak sa uz bublina neobjavi.
Kliknutim na rozmer sa vlastne n...

 Fórum: Siete   Téma: D-Link DIR-300


Odpovede: 2
Zobrazenia: 347


Ahojte
Potrebujem vedieť, či router D-Link DIR-300 má funckiu nevysielať SSID a či podporuje funckiu WPS resp. či sa dá vypnúť.

Vďaka

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Zmiznutá horná a dolná lišta v XFCE 4


Odpovede: 1
Zobrazenia: 371


Ahojte
Mám problém. Používam Xubuntu 10.04 LTS s prostredím Xfce4 a mám problém, že mi zmizli lišty hore aj dole. Neviete ako si ich môžem obnoviť späť?

 Fórum: Audio programy   Téma: Traktor scratch pro 2 = CPU 100%


Odpovede: 3
Zobrazenia: 362


viem ze atom je neporovnatelny, ale na tamtom prvom to bol jednojadrovy a teraz dvoj, tak aspon tie jadra by mali ten rozdiel zmensit

 Fórum: Audio programy   Téma: Traktor scratch pro 2 = CPU 100%


Odpovede: 3
Zobrazenia: 362


Ahojte
Doteraz som používal Traktor na notebooku IBM T42 (512 MB ram,1,7 GHz cpu) všetko bežalo v pohode. Ale po prechode na notebook Asus EEEpc 1002 ha (1GB ram, 2x1,6GHz cpu) som začal mať problém. Vždy keď pustím Traktor CPU je na 100% vyťažený a zvuk seká, nie je v ňom možné vôbec robiť. Vedeli...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Orztiahnutie divu podla podriadeneho ak ma nastaveny float


Odpovede: 6
Zobrazenia: 213


U mna bez rozdielu, akurat pravy stlpec padol pod content

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

Sorry, uz to ide :)) velka vdaka!

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Orztiahnutie divu podla podriadeneho ak ma nastaveny float


Odpovede: 6
Zobrazenia: 213


kde, co ?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Orztiahnutie divu podla podriadeneho ak ma nastaveny float


Odpovede: 6
Zobrazenia: 213


Potrebujem, aby sa DIV box roztiahnol aj popod DIV content. Ono to ide vtedy, akodstránim float z DIVU content alebo DIVU panel. Prosím, potebujem rýchlo poradiť.
http://www.worker.gsfalev.sk/
Ďakujem

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Orztiahnutie divu podla podriadeneho ak ma nastaveny float


Odpovede: 6
Zobrazenia: 213


Ahojte
Mám takúto situáciu: dva <DIV> v sebe a potrebujem aby sa ten nadriadeny roztiahol na velkost podriadeneho. Problem je v tom ze ten vnoreny musi mat nastaveny float a vtedy roztiahnutie nefunguje. Viete mi pomôcť?

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: RefillKit a HP 351


Odpovede: 6
Zobrazenia: 359


No, ja som na nete nasiel navod ze treba zakryt niektore piny na cartridge potom ich odkryt a ide to
Stránka: 3 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 331 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF