no v zaruke uz nieje preto sa snazim najst pricinu a opravit to.
Ambrobene :
ak by bol poruseny VGA kabel tak by notebook mal nabehnut na externom monitore nie?
notebook po zapnuti v podstate nic nerobi okrem spustenia ventilatorov a power led, ziadne bootovanie z disku, ziadna odozva led diod (num lock,hdd), ziadne pipanie, bateriu cmos som menil, usb dava power, taktiez reaguje dotykovy panel na ovladenie zvuku, cize south bridge by mal byt v poriadku.
Co sa tyka north bridgu tam zasa LAN kabel po pripojeni ma tiez snahu ist tj. svieti na zeleno, inaksie nemam ako skusit north, kedze na northe su uz len PCIex.
Notebook sa sprava rovnako ked diskretna karta je v notebooku aj ked je vybrata. Crisis recovery sa neda spustit, z toho mi vyplyva ze chyba nastava v zaciatkoch inicializacie tj. pri kontrole HW v okoli kodu 06h alebo 08h...kedze nemam diagnosticku kartu tak je to len hruby odhad kde sa moze zastavit inicializacia.
este jedna vec co sa mi zda podozriva je ze diskretna karta ma relativne vysoku teplotu vzhladom na to ze notebook zostane zaseknuty a necinny. Vysoka teplota znamena cca okolo 40 - 50°C
|