Bezdrotova mys do 30eurZdravim,mate nejaky tip ? Ma to byt k notebooku a potrebujem, aby bola full size, cize nieco ako G400 idealne s podobnou ergonomiou. Tiez by som bola rad, keby vyzerala nejak decentne. Nechcem svetielka, ani farbicky, plamene a podobne. Trošku nad rozpočet, no mohla by vyhovovať Logitech M705. Dizajn pekný decentný, ergonómia fajn. Sám ju mám (ako náhradnú myš). Nevyhovuje mi úplne do ruky, no aj tak je to dobrá myš. Moja v podpise. Všetky svetielka idú vypnúť, vydrz cca týždeň pri intenzívnom pouzivani. Vážne som za tu dobu nenasiel nejakú vaznu chybu. Až teda na trošku hlasnejší lavy klik. Inak ale skvela erhonomia a za tie peniaze by som s kupou neváhal znova. M705 vydrží cez 2 roky. Myslím pôvodné batérie Z tej A4 tech nie som nadseny, ale ak to ide povypinat. Zaujima ma ale ergonomia. Zo screenov mam dojem, ze od G400 je dost odlisna. Je to skor na sposob Deathaddera. M705 ... co som cital mam problemy s trajektoriou pohybu. Inak sa mi velmi pozdava a mame ju aj v zasadacke, ale toto ma trochu odradza. ANo erghonomia je uplny DA. No to je trochu problem. Chcem skor vyssiu mys na celu ruku. Hlavne ked lezim v posteli, vyhovuje mi to vyrazne viac. Nakoniec som kupil toto: http://www.nay.sk/trust-19829-mys-evo-advanced-laserJe to vlastne kopia Logitech Performance MX s malinko hoirsou ergonomiou pre palec. O Performance MX som ale cital, ze sa zvykne zosuchat a to by mi pri tej cene vadilo, takze som sa rozhodol nieco usetrit. Mys zatial vyzera vyborne, funguje bez problemov, ale na nejake hodnotenie je este skoro. ...
Bezdrotova mys do 30eur
|