arnie16 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 126 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: eratosthenovo sito - NASM


Odpovede: 1
Zobrazenia: 274


Ahoj...programujem eratosthenovo sito v nasm no nefunguje to korektne:


bits 16
%include "rw.asm"
segment code
..start:
prologue

call Read_Byte ;AL=vstup
call WriteLn
mov [j],al ;ulozenie vstupu do datoveho segmentu
mov cl,al ;pocitadlo pre init
cmp cl,0
jz @koniec ;overenie...

 Fórum: Databázy   Téma: Mysql query problem


Odpovede: 4
Zobrazenia: 427


nie stalo to vybera zle :) Este raz z uvedenej tabulky robim na stranke vypis uzivatelov pricom vypisem meno + datum poslednej zemny(cize pridanie komentaru) a podla tvojho riesenia mi to vyhodi uzivatelov so zlymi datumami .. nevybera maximalnu hodnotu v danom stlpci pre daneho uzivatela .... preto...

 Fórum: Databázy   Téma: Mysql query problem


Odpovede: 4
Zobrazenia: 427


nie nefunuguje tak jak by malo ...chcem z tadial vybrat meno uzivatela(MENO) a k nemu najvysiu hodnotu zo stlpca POSLEDNY_KOMENTAR_DATUM

 Fórum: Databázy   Téma: Mysql query problem


Odpovede: 4
Zobrazenia: 427


Nazdar...
Mam nasledovnu tabulku:
http://img189.imageshack.us/img189/4712/obrazovkad.th.png

Chcem vykonat taky vyber, ktory mi vyberie z danej tabulky zoznam uzivatelov POLE MENO(cize haha,hoho,arnie), POSLEDNY_KOMENTAR_DATUM pricom by boli zaznamy usporiadane podla POSLEDNY_KOMENTAR_DATUM ...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Problem s encodovanim v Taboch(Jquery UI


Odpovede: 6
Zobrazenia: 329


Ahoj, pracujem na jednej webovej aplikacii, ktora k svojej cinnosti vyzaduje ajax.
Mam stranku:
http://webapp.yw.sk/index.php?s=1
Nasledne, ked sa vyberie zalozka Spotreba energie pri praci tak nastane problem s encodovanim v zalozke. index.php je endovany v Iso-8859-2 taktiez aj obsah posledn...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Problem s cestou k DB v jave


Odpovede: 2
Zobrazenia: 210


Uz viem v com bol problem :) pri vytvarani instalatora som nenastavil working path na cestu instalacie :) mozte locknut

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Práca s mailami


Odpovede: 4
Zobrazenia: 442


ja si myslim tiez ze java + apache commons wrapper pre javu

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: java - scrollbar


Odpovede: 3
Zobrazenia: 375


Ja najradsej pre vyvoj GUI aplikacii pouzivam Netbeans a tak sa naplno sustredim na vykonnu cast programu

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Problem s cestou k DB v jave


Odpovede: 2
Zobrazenia: 210


Nazdar,
vytvaram jeden program, ktory pre svoju cinnost vyuziva databazu a tu zacina problem:
ked apliakciu spustim normane s kliknutim nanu(myslim v adresary kde je ulozena) tak vsetko ide fajn
Ale pouzil som nastroj na tvorbu instalerov a ked ju spustim tak sa aplikacia nepripoji k db koli cest...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Problem encoding JAVA MAIL


Odpovede: 2
Zobrazenia: 414


po pouziti danej kniznice od apache neboli s tym problemy ? ako na to pozeram tak to vyzera omoc lepsie ako standardne Java Mail

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Problem encoding JAVA MAIL


Odpovede: 2
Zobrazenia: 414


Nazdar, mam jeden problem pri zasielani mailov v jave za pomoci JAVA MAIL API
Takze pre zasielanie pouzivam nasledovny zdrojak:

Properties props = new Properties();

props.put("mail.transport.protocol", "smtps");
props.put("mail.smtps.host", S...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: java - kontrola stringu


Odpovede: 15
Zobrazenia: 477


regularny vyraz [0-9]*

while(True)
{
System.out.println("Zadajte cislo");
String s=sc.next();
if(s.matches("[0-9]*")
break;
}

predtym si vytvoris objekt triedy Scanner

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Instalator aplikacie + instalacia JRE


Odpovede: 1
Zobrazenia: 285


Je moznost vytvorit instalacku pre JAVA aplikaciu, tak, ze ked JRE nieje obsiahnute v systeme tak ho nainstaluje z pribalemeho .exe suboru ??

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Zvuk vo videi Open Suse 11.3


Odpovede: 1
Zobrazenia: 241


Nazdar
Mam jeden problem nefunguje mi zvuk vo videach ani flash ani v kompe, co mam.Pouzivam VLC player .
Nainstaloval som kodeky zo suboru codecs-kde.ymp no zvuk vo videi nejde... ked pustim mp3 tak zvuk ide, taktiez aj v systeme po starte...


cim to moze byt ?? S open suse len zacinam pracovat

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Ubuntu-strata obrazu videa


Odpovede: 6
Zobrazenia: 289


Urobil som to tak:


Playing /home/tomas/Video/Indiana Jones a kralovstvo kristalovej lebky.avi.
AVI file format detected.
[aviheader] Video stream found, -vid 0
[aviheader] Audio stream found, -aid 1
VIDEO: [XVID] 720x300 24bpp 25.000 fps 817.5 kbps (99.8 kbyte/s)
Clip info:
Title: kktt
...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Ubuntu-strata obrazu videa


Odpovede: 6
Zobrazenia: 289


Chyba prehravacu to nieje, pouzivam vlc a mplayer... predtym vsetko islo dobre...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Ubuntu-strata obrazu videa


Odpovede: 6
Zobrazenia: 289


Video z PC ..na youtube... ide dobre

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Ubuntu-strata obrazu videa


Odpovede: 6
Zobrazenia: 289


Ahojte
Pouzivam Ubuntu 10.10 vsetko normalne fungovalo. No potom som hladal nejaky OCR program a zadal som sudo apt-get autoremove
sudo apt-get install -f

Neskor som chcel pozriet film a ide iba zvuk. Vo vsetkych prehliadacoch.
Surne to potrebujem vyriesit . Dakujem

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Java+Jabber


Odpovede: 0
Zobrazenia: 173


Nazdar

Uvazujem o implementacii chatu zalozeneho na jabbere do java aplikacie..
upresnenie jedna sa o aplikaciu, ktora sluzi na navrh jedalnickov, milion tabuliek vyzivovych hodnot...plus chat by tam bol nato aby uzivatel mohol priamo komunikovat s vlastnikom programu za pomoci jabberu...
prico...

 Fórum: Webdesign   Téma: Vytvorenie sietovej definicie loga


Odpovede: 1
Zobrazenia: 424


Nazdar
Potrebujem radu ako vytvorit sietovu definiciu loga pre lahke zvacsovanie....

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Wifi na Ubuntu 10.10


Odpovede: 6
Zobrazenia: 630


nemas pravdepodobne naistalovanu wifi kartu

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako ukoncit program po stlaceni ESC?


Odpovede: 8
Zobrazenia: 962


v ASCII tabulke si pozri kod ESC klavesy a to dosadis do podmienky

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: USB+Tlac Ubuntu 10.04


Odpovede: 4
Zobrazenia: 239


ano NTFS/FAT a skusal som aj EXT a podobne to robi

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: USB+Tlac Ubuntu 10.04


Odpovede: 4
Zobrazenia: 239


Zdravim

Pouzivam Ubuntu 10.04(32 bit)
Vsetko ide dobre az na 2 veci, ktore robia problem :

1.Praca s USB, pamatovymi kartami.... kopirovat na tieto zariadenia povacsine ide no nie vzdy casto vypise, ze suborovy system je iba na citanie...ked nieco dam zmazat tak sa to nezmazee iba presunie ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako začať s programovaním?


Odpovede: 88
Zobrazenia: 13555


Ja som sa pred programovanim v C,C++ a Jave venoval iba kratko v skole Pascalu pochopil som co su cykle, vetvenia.bez poli...potom som cez prazky skusil PHP kadeco som sa naucil a ako tak aj vyuzil..no nechapal som naco su mi tie funkcie, ked sa mi kod neopakuje... mal som zmatok v poliach na, co to...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: JAVA zaciatky


Odpovede: 33
Zobrazenia: 2920


Ucit ta to nik nebude(bezplatne), ja sa tiez z tutorialov moc neucievam...bud si kup alebo stiahni nejake knihy...ja som sa ucil zaciatky z Ucebnice jazyka Java od Herouta a OOP bez predchozich znalosti

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C++ zakladny program


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1369


Program robi to, co ma ... nainstaluj si Code::blocks ide, podla mna jedno z naj ide na C/C++

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Časový interval v C++ ??? POMOC


Odpovede: 6
Zobrazenia: 502


jednotka casu... 1000milisekund=1s

 Fórum: Databázy   Téma: Implicitne zaokruhlovanie-SQLite


Odpovede: 4
Zobrazenia: 665


Takze nastavil som datovy typ real v jave hodnoty spracuvavam za pomoci JDBC potom realne hodnoty vyberam cez metodu getFloat()

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... eca3a687b5
par screenov vypis databaze cez spravcu SQLite a vysledok v programe

cast java kodu

String sql="SELE...

 Fórum: Databázy   Téma: Implicitne zaokruhlovanie-SQLite


Odpovede: 4
Zobrazenia: 665


Nazdar,
mam jeden problem so zaokruhlovanim ciselnych hodnot, ktore vyberam z databaze a nasledne ich spracuvavam pomocou programu napisaneho v jave.. Ako zabranit zaokruhlovaniu ???

Vdaka za skoru odpoved
Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 126 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF