Potreboval by som si spraviť nejaký bohyblivý obrazok do jednej hry. stiahol som si vela programov to neviem ovladať alebo to nieje dobrý program.. a stale to ma nizku kvalitu... stiahol som si z netu velký kvalitný obrazok cez skicar som ho prerobil na GIF formát kedže inak by to žiadny program nespravil stoho ANIMACIU! nevie niekto ako to spraviť v inom formate aby to bolo stale v takej kvalite ? a nie v takej slabej kvalite? mne stačí aj 2 až 5obrazkovú animaciu spraviť no to viem ale chcem aby to malo kvalitu HD alebo aspon ako takú a nie take kocečky viete mi poradiť program na tvorbu? a aby tam bolo SK/CZ preklad alebo niečo jednoduche a dobre
podla urovne tvojho dotazu nic o tom nevies...a ides robit alebo modovat hry, dobre si pobavil.
format GIF podporuje max 256 farieb, z toho nic viac nevyzmykas a rozlisenie to bude mat ake si urobis. GIF animatorov mas plnu prdel na nete, z jedneho obrazku logicky animaciu nevyrobis. nastuduj si ako sa vyraba animovany film, je to rovnaky princip.
ale ved ja viem ako spraviť ANIMOVANY obrazok spravil som ich už aj tucet. len vravím chcel by som spraviť vo večšej kvalite ako je vo formate GIF preto sa pitam či sa to nedá nejako inak spraviť.