Hľadám nový smartfón do 210€, moju S2 mám rok a pol bola rootnutá proste spravil som s ňou všeličo a už ma omrzela, teraz hľadám niečo novšie...
Takže, na S2 som bol s výkonom spokojný no chcel by som niečo s väčším výkonom, žiadne ULTRA MEGA a pod. ....
2. vec je dizajn ... Nepáči sa mi telefón typu SGS3, mám rád telefón s cca 4,5'' displejom a ozaj nechcem aby bol zaoblený v rohoch, proste obdĺžnik ako S2, Huawei Ascend P6, SGS4mini ...
3. vec-> kvalitný fotoaparát, aj predný aj zadný, niečo ako Ascend P6, len ako som čítal vraj má slabší procesor ...
4. vec-> určite dobrá batéria, nechcem aby mi telefón poobede padol s 0% ... vidím slabšiu výdrž aj na mojej S2, proste hry kt. potrebujú internet ako napr. Clash of Clans alebo Hay Day mi stihnú "zjesť" aj 10% batérie za veľmi krátku chvíľu...
Čiže moje zhrnutie- cena do 210€, android, NEzaoblené rohy, kvalitné oba fotoaparáty, lepší výkon ako S2 no nemusí to byť niečo ultra o 100% lepšie a dobrá výdrž batérie, stačí mi 36 hodín ... Som naklonený k tej P6, no prosím o viac tipov

ĎAKUJEM