Zdar borci.
Reinstaloval som windows a nemám CD s ovládačmi. V noťase (HP probook 4730s)mám nejakú základnú grafiku Intel a potom nejakú pridanú AMD Radeon HD 7400M a aj to som zistil len tak že som si našiel nejakú starú tému čo som kedysi pridával niekam na forko a tam som o nej písal, inak som nebol schopný zistit nijak aká je tam tá grafika. Ani po rozobraní pc som nebol schopný ju fyzicky nájsť

neviem či je tam nejaký slot alebo ako to funguje v notebooku. Posťahoval som všetky možné ovládače z HP stránok a nič nefunguje. Catalyst control centre alebo čo je to za sračku to vyhadzuje chybu nejakú stále. Proste nič čo som vyskúšal nejavý známky funkčnosti. Pred pár dňami som stiahol z nejakej neofiko stránky akýsi tool a ten mi skontroloval a nainštaloval všetky ovládače. Noťas som reštartoval, windows sa spúšťal, naskočila win modrá obrazovka aj s kurzorom myšky konečne v normálnom rozlíšení....a potom to skočilo do čiernej obrazovky a len nalavo nahore blikal podtržník _ musel som vrátit systém na záchytný bod či ako sa to volá.
Takže...je tá grafika v háji? Díky