Som ti napisal lebo si sa pytal na ten CPU, tak som ti priblizil moznosti tychto CPU o ktorych sa moc na slovensku nevie,skor sa o tom docitas na zahranicnych weboch...mobilne Llano maju v zaklade vysoke napatie, da sa to poriadne znizit, ked nevies, tak si o tom nieco precitaj na webe a potom mas aj lepsiu vydrz na baterku aj vykon.Napr. A6-3400M mozes mat v zaklade na 0,8-1,6 GHz a turbo si mozes dat aj 3 GHz a teploty na HP 4535s su od 36-45st v zatazi to ma okolo 60st....mozes kludne vyssie na 2-2,3GHz a turbo do 3,2 GHz je v pohode, teploty pri max.zatazi okolo 70st. Skusal som aj 2,6 GHz a turbo 3,4 GHz, vsetko stabilne, ale tu uz stupaju telpoty cez 75st...Pozri si
http://www.youtube.com/watch?v=Yk4sII3Najc , tu mas navod...Zvysi sa len frekvencia CPU nie grafiky,ale celkovo to zvysi vykon IGP a ak mas v RAM v dualchannel, tak vykon tej integrovanej grafiky v CPU HD 6520G je niekde medzi GT520 a GT 540.Vykon grafiky co sa docitas v testoch na webe je mensi,lebo to testovali pri osadenej jednej RAM a to vykonu dost uberie...moj test 3DMark06.. 5550 bodov len na integrovanej grafike. Zalezi na co ten NB chces, ale v beznych programoch nepoznas ci mas v NB LLano alebo i3, i5.