Aky MP3 prehravac na Ubuntu x64?Helou. Rad by som sa vas opytal, aky linuxacky audio prehravac mi odporucate na Ubuntu x64, svizny, ktory ma ekvalizer, a mal by aspon aku taku podobu s JetAudiom, Winampom alebo Aimp, to je jedno. Rhythmbox mi nejako nesedi, uz len kvoli tej organizacii suborov, kde si to nemozem normalne lahko vybrat ako vo win prehravacoch. Vdaka Ja by som skusal zaradom a nechal si ten, co mi vyhovuje http://www.abclinuxu.cz/software/alternativy/Winamp Neviem ti inac velmi poradit, lebo ja bezim na rhythmboxe. dik za super link aj som zabudol na tuto temu, uz sa mi podarilo najst Audacious..ale ten zoznam sa mi hodi amarok nepasuje? ani nie...nechcem si to zasierat KDE vecami ale problem uz je vyrieseny spominanym prehravacom Audacious tiez som kedysi pouzival Audacious, kym som neobjavil krasu rhythmboxu uz klasicke winamp-acke prehravace nemusim...rhythmbox-banshee-amarok a pod. su prakticekjsie...aj ked Amarok2 mi nesedi.. pouzivam exiale, aj ked nieje dokonaly, mne vyhovuje... ...
Aky MP3 prehravac na Ubuntu x64? |