aky "lacnejsi" gamepad pre pc?zhanam nejaky gamepad pre pc.. nic 5evrove ale zase nic za 50e... poziadavka je aby mi ho nasli hry ako fable 3, tomb raider underworld a starsie.. taktiez fifa .. inac nic take ma nenapada.. mal som na skusku jeden genius za 15e a akurat nfs hot pursuit ho nasiel inac nic http://www.inakup.sk/pc/logitech-rumble ... on/230385/osvedcena kvalita. mam ho doma vyse roka a nenasiel som ziadnu chybu No v tej cene je lepšie kúpiť XBOXácky, ktorý je dokonca ešte lacnejší než ten Logitech a hlavne, má bezproblémovú podporu prakticky v každej novšej hre vo Windowse... http://www.progamingshop.sk/microsoft-x ... 40819.html pripájam sa k xbox gamepadu, mám ho doma tiež tiez som nad nim uvazoval aa este otazka.. viem ten xbox controler for pc pichnut do konzoly xbox360? to len keby som siel k bratovi daco zahrat lebo ma len jeden gamepad ku xboxu skoda ze na pc niesu hry splitscreen Citacia zo stranky ktoru linkol waltherOvládač Xbox 360 pre systém Windows spolupracuje s väčšinou počítačov vybavených systémom Windows XP a vyšším a s konzolou Xbox 360. aa je pravda ze ten xbox gamepad ma kabel 2,5m? o bo bolo fajn...cele pc mam na telku napojene ideal by bola presne taka dlzka Áno, ten kábel je dosť dlhý.. A neviem odkiaľ máš, že by na pc neboli hry aj splitscreen... Sú a vcelku dosť... no skus mimo temu.. ake hry su splitscreen? mne chyba napriklad coop conviction.. cod... aj nfs hp... Lego hry, Awesomenauts .. je ich dosť na splitscreen ale hlavne tie závodné (na steame máš splitscreen označený ako miestna spolupráca ) ja som myslel skor nejake ine ako lego hry mne sa strasne pacil splitscreen coop mod sc conviction no.. kazdopadne gamepad xbox360 mam doma a je to pecka windows ho hned detekoval a nainstaloval, a co sa hier tyka..parada... automaticky ked spustim hru.. mi ho predvoli a aj pocas hry mi vsetko zmeni akokeby to bolo konzolove.. ze ne stlacte space ale A len s mensim rozdielom co sa konzoly tyka mam ovela krajsiu grafiku ako na konzole skusal som tomb raider, tr underworld, far cry 3, crysis 2..je to vcelku good aj ked mys je mys jo jo, Tomb Raider nový je pre gamepad dokonalý, problém som mal len s mojou nešikovnosťou pri mierení , pár krát ma roztrhali vlci .. inak výhrady mám pri Injustice : Gods Among Us kde niektoré kombá (aj keď nepodstatné) vyžadujú stlačenie šípky vlavo a vpravo naraz a to sa mi na Xbox ovládači nedarí/nedá ...
aky "lacnejsi" gamepad pre pc? |