Aký CPU k RTX 2070V obchode mi ponúkajú ku grafickej mojej totoi5-10400F - nový záruka 36 mesiacovASUS H410M-D - nová záruka 36 mesiacovSpartan 4 - nový záruka 24 mesiacov16GB RAM DDR4 2666 Mhz - použitéZa 290 eurMomentálne je CPU 3570K a zdroj seasonic 500WJe to OK alebo niečo by ste zmenili?Chcem hrať hry na olede v 4K Tak pozri si vykon grafiky pri 4k a mozes sa zamysliet. Kazdopadne bez toho aby si uviedol ceny ti poviem asi len tolko ze 4k ti nepojde 60fps bez velkych kompromisov a co ti ponukli v obchode bude fungovat a ak nie tak ti to vymenia, lebo tam je zaruka. najlacnejšia doska, pomalé ramky (intel) ale za tu cenu sa to dá Za tú cenu to fakt nie je zlá ponuka i keď komponenty fakt že nič moc. Ak by to bolo na 1080p prípadne ešte 1440p, tak by to bolo ako tak OK. Na 4K to chce už dosť kompromisov, najmä čo sa týka novších hier. Tam by to chcelo niečo ako R5 5600X + 3070, no dostupnosť je otrasná a cenovo je to od tejto ponuky poriadny úlet. Čiže je to slabý CPU ? Co by ste dali k tej grafickej karte. Na občasné hranie mi stačí aj 2070 ale nechcem aby zvyšok zostavy brzdil tu kartu Nebude ti brzdit, ale 2070 nie je na 4k. Plus ta doska je hroza. Ale stale... fungovat bude, sebe by som to nekupil. ...
Aký CPU k RTX 2070 |