nuz neviem ci s touto doskou sa dostanes cez 3GHz...jedine co mozem povedat je zopar skusenosti s doskou co mam v podpise a e2160
BIOS na zaciatku mal menej OC moznosti...tak som flashol na vyssiu verziu a fakt pribudli viacej moznosti nastavenia frekvencie RAM a pribudol aj SMART FAN...chcel som skusit, ze co z toho procesora na tejto doske vytlacim a akonahle som prekrocil FSB 300 tak nesla integrovana zvukovka(stale neviem cim to je)

takze som skusil FSB350, pridal som voltiky procesoru o +0,012V s nasobicom 9...to uz procesor bezal na 3150MHz a ramky isli len na 750MHz(v SUPER Pi podaval mozno o necelu 1s lespi cas ako procesor na 2,5GHz a RAM na 926MHz)-zvuk aj tak nesiel
to mi nejak nesedelo tak som dal FSB na 400 a nasobic na 8...to by mal ist procesor na 3,2GHz a ramky presne na 800MHz, ale co cert nechcel doska ani nenabehne s takymito nastaveniami
tolko mojich skusenosti s doskou BIOSTAR TP35D2-A7
takze 3GHz na tejto doske co mam v podpise das, ale potom uz nefunguje zvukovka na doske

ak budem mat niekedy cas...tak sa opat pustim do toho a skusim este nejake nastavenia
takze si myslim, ze na 3000Sk dosku to nie je zly vysledok