Ako spravne zapojit a co na to trebaZdravim potreboval by som poradiť , potrebujem ozvučit priestor asi priestor 18m x 20m ( metrov,približne, možno aj vonka na dakych 30m2 - stvorcovych ) a co na to potrebujem , asi ake velke repraky a aky zosilovac ?? a co este k tomu lebo velmo sa v tom neviznam . ďakujem . Aku financnu ciastku si ochotny do toho investovat a o akcie pojde? no asi takych 1500 ,- a repraky mam velke 20cm x 20cm x 40cm ( priblizne ) , alebo podla coho sa to urcuje ? Alebo skus mi poradit podla hesla : čo najlacnešie a čo najlepšie no asi takych 1500 ,- a repraky mam velke 20cm x 20cm x 40cm ( priblizne ) , alebo podla coho sa to urcuje ? Alebo skus mi poradit podla hesla : čo najlacnešie a čo najlepšie ty chces dat na ozvucnenie 18mx20m repraky za 1500sk ???? To teda nebude bohvieco ale repraky uz mam potrebujem len zosilovac a nieco ak je treba este , tak to sa dokupy , mozno dajme tomu že + 2000 - 5000 ,- ( nejde to z mojho vrecka ) no asi takych 1500 ,- a repraky mam velke 20cm x 20cm x 40cm ( priblizne ) , alebo podla coho sa to urcuje ? urcuje sa to podla wattov nejde o to aky je velky reprak ale ide o to kolko ma wattov a su aj dake rozhrania ? chces to ozvucit hudbou ? ak chces kvalitny zvuk tak dobry zosilovac a aj dobry reprak .. Mohlo by ich byt viac Napriklad Bassovy, stredovy a Vyskovy.. neviem ako je robeny ten tvoj .. nemas nejaku foto tvojho Repraka ? toto neni prdel, a s tymi prditkami co si napisal toho moc neozvucis. Pocitaj tak 100W stereo zosik a odpovedajuce profi repro. Este ti aj ostane kus rezerva. Ceny si kukni napr. na www.copper.sk, alebo na www.dexon.cz ...
Ako spravne zapojit a co na to treba |