Ako prepojit repro ?Dobry den, mam taky problem. Rad by som prepojil playstation2 s repro Genius 5.1, len problem je v tom, ze Playstation ma digi vystup (kvoli Dolby Prologic2) a repro maju len analogovy vstup (klasicke 6 cinche). Reciever kvoli tomu kupovat nechcem, by som potreboval take nieco ako prevodnik analogoveho signalu na digitalny. (alebo naopak) Napada ma este externa zvukova karta, da sa take nieco zohnat ? Dakujem za rady. Pekny den zelam. najskôr by sa tam dal použiť ten reciever, keďže ho nechceš kupovať tak jedine D/A prevodník ale aby jeho cena nebola väčšia ako cena P + reprakov externá zvkovka ti bez compu na 99% fungovať nebude, možno sú aj nejaké výnimky... zahod tie geniusy potom ak chces az tak digi, alebo to prepoj normálne analogovo, na tie geniusy zbatocnosť digitálneho prepojenia, u nich nepoznáš rozdiel zahod tie geniusy potom ak chces az tak digi, alebo to prepoj normálne analogovo, na tie geniusy zbatocnosť digitálneho prepojenia, u nich nepoznáš rozdiel nekapes, on nema na vyber lebo z PS2 mu ide iba digi jaj tak tak to je uz iné kafe ...
Ako prepojit repro ? |