Ako na dievcata-Skusenejsi(starsi) radia neskusenym(mladsim)okej tak si daj pauzu ale ver mi ta pauza dlho trvat nebude ....... a co ostatni? ako s te na tom s holkami ??? jaj, nepytaj sa... vcera moja byvala prisla s mojim spoluziakom do podniku... som myslel, ze budem strielat... suchu a nebudeš suchy ale s babou mna do toho nezatahuj schvalne slovna hracka ... kamo tak kasli na to, to prejde, a niekedy to tak byva ze spoznas dievca nic s nou neriesis a date sa dokopi okej tak si daj pauzu ale ver mi ta pauza dlho trvat nebude ....... a co ostatni? ako s te na tom s holkami ??? NO jak no proste na figu co budem hovorit ked sa ti zapaci holka kt zo dna naden prestane opovedat odpisovat a stale nema cas pomedzi to sa do toho zapletie byvaly kt ju opustil pre svoju byvalu a chce sa knej vratit a dost si ju namotal kedze ona ho este stale lubi ... bieda proste bieda Zacni cvicit chodit von necum stale do PC zhul sa ozer sa to je jedno hlavne nech mas stale humor na tvary. Kazde dievca ma rada nieco ine ale usmevom nic nepokazis .Su typy co chcu magorov co ich ochrania a vedia sa zachovat v urcitych situaciach a niake chcu zas zlatunkeho chlapceka (to je ta lepsia moznost pre teba da sa to zahrat hehe) u mna dost funguje taky ten americky prizvuk ako mala si how are you?(jako ze havariu). alebo namiesto ano povedz yees to su take halusky naktore sa moze chytit ale to je len priklad ako byt humorny bez toho aby si pouzil niaky vtip (este som vtip niekomu neskusal hovorit hehe) musis si vymyslet svoj styl aby ten humor isiel z teba a ne z casopisu alebo internetu. Obcas ju chyt za rit povedz jej aka je to drza soplacka (ale vtipne to podaj hlavne). ked ju budes mat tak ju ber na zachod a tam si sexujte. jaaaaaj ta stredna hehe a ked budes mat z niekym problem zavolaj rozbijem kazdeho klud mam 14 a toto je uz davno poriesene, len pre informaciu nasla si niekoho ineho o koho mala asi zaujem uz skor jak som sa ozval, smola no a ked budes mat z niekym problem zavolaj rozbijem kazdeho niekto tu je husty, to by si rozbyl aj mna? ... Tak na toto chytis akurat tak baby z IQ pod 80. Ale ano, aj tak sa niekedy da, trochu si uzit a odreagovat, ale vztah s toho nebude ja ked chcem holku tak onu bojujem a ked ju uz mam ta ju nechcem ja ked chcem holku tak onu bojujem a ked ju uz mam ta ju nechcem si riadna svina teda. maroshx ale ja u nej nemam sancu, ale bojovat budem, aj ked len do konca sk. roka bo potom ideme kazdy na inu skolu ale bojovat budem, skryto ale budem si riadna svina teda. akoze dost bab je takych,ze akonahle dosiahnu nieco,po com tuzia,tak ich to z nicoho nic omrzi..ale to skor asi len tie v mojom veku...mam na take stastie ...
Ako na dievcata-Skusenejsi(starsi) radia neskusenym(mladsim) |