[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
500 internal server error

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 291
Témy: 26 | 26
Bydlisko: Martin/Brno
Vek: 23
NapísalOffline : 26.06.2011 11:28 | 500 internal server error

Zdar hoši mám problém s vložením dát do databázy
Kód:
include ("../db_connect.php");
                                 $sql="INSERT INTO `".$tables."` VALUES('NULL','".$_POST['nadpis']."')";
                                 
                                 
                                 $vysledok= mysql_query($sql) or die (mysql_error());
                                 $sql2="SELECT * FROM `".$tables."` WHERE nazov='".$_POST['nadpis']."' limit 1";
                                 $vysledok2=mysql_query($sql2) or die (mysql_error());
                                 $zaznam2= mysql_fetch_array($vysledok2);
                                 $sql3="INSERT INTO `".$tablec."` VALUES('NULL','".$text."', '".$_POST['nadpis']."','".$IP."','".$datum."','".$zaznam2['id']."','".$vnutip."')";
                                 $vysledok3= mysql_query($sql3) or die (mysql_error());
                                 if($vysledok && $vysledok3){
                                 echo "Článok bol úspešne pridaný";
                                 header ("refresh= 2; url=index.php");
                                 }


a vyhadzuje to internal server error čítal som že je treba spraviť niečo s htaccess ale vôbec s tým neviem robiť :-)


_________________
Stroje: zobraziť
NTB:
Lenovo W541 | i7-4810MQ | Quadro K1100M | 500GB SSD | 16GB RAM | Fedora 25 + i3wm

Mobil:
Nexus 5X

DSLR
Nikon D5100
Offline

Užívateľ
Užívateľ
500 internal server error

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 26.06.2011 11:31 | 500 internal server error

co to je?

Kód:
header ("refresh= 2; url=index.php");


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
500 internal server error

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 291
Témy: 26 | 26
Bydlisko: Martin/Brno
Vek: 23
Napísal autor témyOffline : 26.06.2011 11:35 | 500 internal server error

no že ťa to presmeruje na index
po 2 sekundách

// pridané po 33 sekundách od posledného príspevku

alebo neviem či sú to sekundy nejaký časový interval 2 :D


_________________
Stroje: zobraziť
NTB:
Lenovo W541 | i7-4810MQ | Quadro K1100M | 500GB SSD | 16GB RAM | Fedora 25 + i3wm

Mobil:
Nexus 5X

DSLR
Nikon D5100
Offline

Užívateľ
Užívateľ
500 internal server error

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 26.06.2011 12:13 | 500 internal server error

bud tam daj

Kód:
echo '<meta http-equiv="Refresh" content="2;URL=http://domena.tld/index.php">';


alebo ked to chces cez hlavicku, tak by to malo byt skor

Kód:
Refresh: 2;URL=http://domena.tld/index.php


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
500 internal server error

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 291
Témy: 26 | 26
Bydlisko: Martin/Brno
Vek: 23
Napísal autor témyOffline : 26.06.2011 12:19 | 500 internal server error

Fuu tak to ti ďakujem funguje to hento je to posledné čomu by som to pripisoval :D :D ten zápis som už pár krát použil a problém nebol ešte raz díki :-)


_________________
Stroje: zobraziť
NTB:
Lenovo W541 | i7-4810MQ | Quadro K1100M | 500GB SSD | 16GB RAM | Fedora 25 + i3wm

Mobil:
Nexus 5X

DSLR
Nikon D5100
 [ Príspevkov: 5 ] 


500 internal server error



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uploadify -> error 500 internal

v PHP, ASP

2

376

04.03.2012 19:18

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

internal error 0x80040707

v Operačné systémy Microsoft

0

356

08.04.2008 11:49

hadajh

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Video Scheduler Internal Error

v ATI/AMD grafické karty

2

97

10.07.2016 14:41

Cecekhunter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DHCP Server -> Error: Full ARP Table

v Siete

0

122

28.12.2011 12:07

HoleckaR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DDE Server Window: Explorer.exe Application Error

v Notebooky a netbooky

0

155

25.09.2016 21:23

Gerrard8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Glassfish server - ping error pri connection pool

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

62

04.03.2013 17:59

luk2e

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery Ajax - error 500

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

290

06.08.2011 12:21

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

An AJAX HTTP error occurred. HTTP Result Code: 500

v Redakčné systémy

1

124

26.04.2014 19:29

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Enter Internal HDD Password

v Operačné systémy Microsoft

2

105

08.10.2012 19:05

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC Internal Mini Onboard Speaker

v Ostatné

0

86

17.08.2012 14:30

Ivan11114

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Swap memory internal to external

v Smartfóny a tablety

6

191

28.07.2014 10:50

Phanteom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

server housing, webhosting, herny server, virtualny server.....

v Predám

0

163

25.09.2016 1:42

face159

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Internal zval's can't be arrays

v PHP, ASP

8

867

09.10.2009 17:38

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

323

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

719

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

310

10.12.2009 15:40

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF