Neviem či je chyba v grafike alebo v CPU, ale nenašiel som tu fórum na všeobecné problémy.
Takže ide o toto:
Spustím hru (CS, STALKER, SOLDIERS: Heroes at WW2, alebo čokolvek iné) a s rozličnými hrami mám rozličné problémy...myslím si, že je to podla náročnosti. Napr. CSko mi robí, že ak hrajem tak je v poho ale keď sa mi ukáže viac protivníkov rapidne mi klesne FPS a začne mi "zasekávať" myš. Stalker, tu hrajem všetko v pohode grafika na medium až high, ale keď sa úkáže viac ako 5 protivnýkov začne mi to strašne sekať...niektoré hry len spustím a už sa mi reštartuje PC..alebo spustím hru sekne mi hra hodí sa čierna obrazovka ale zvuk beží..poprípade mi sekne vyhodí chybu ATI overklocking(alebo také niečo) a vypne sa ...a podobné veci..už som skúšal format aspoň 10x...aj preištalovanie ovladačou a nič..
PS: nikdy predtým mi to nerobylo
Procesor: AMD Sempron(TM) 2800+
Základná doska: ASUS A7V600X
Grafická karta: Radeon 9600 / X1050 Series
Monitor: Relisys 17'
Pevný disk: 40GB Maxtor + 280GB Hitachi
RAM: 768MB 400Mhz
rozlíšenie mám 1280x960 (tak nejak), teplota CPU je až 75 Smile, zdroj 350W ale nikdy predtým mi to problém nerobilo a mal som také isté..skúšal som najnovšie ovladače aj staršie skúsil som cca 5 ovladačov samozrejme so ich vždy reinstaloval..skúšal som taktovať CPU ale nikdy mi to nešlo takže som to nechal na základných 2000 a ATI overdrive (či ako to je na taktovanie), mám zapnuté, ale aj keď to vypnem tak mi to tak robí...skúšal som vypnúť Vsync a pod, ale nepomáha. Ale keď si v Steame nastavím fps_max na 50 tak mi to také problémy nerobý ako keď si dám fps_max 100.
V soldiers stále problém s rr pretrváva..btw som skúšal aj špecialny ovladač na ATI pre Counter Strike pri kotorm ti CS začne šlapať asi 2x lepšie, ale ostatné hry ti nepojdu ale ani to nepomohlo...
viem že si musím zohnať VGA a RAMky a ešte CPU a skúsiť s ktorým novým mi to pojde a tak zistím kde je chybe ale zbytočne sa mi kupovať nové veci nechce a kamarádi majú iné PC s Intelom alebo PCI poprípade iné sockety
|