ahoj,
dufam ze som trafil dobru rubriku
chcem sa poradit a hlavne vyuzit vase skusenosti s internetom od T-COM+u. Do nasej dedinky sa ma zaviest 4G Internet. Ja by som mal zaujem o sluzbu TURBO2. Otazkna hlavne smeruje pre uzivatelov T-COM-u a najlpsie od ludi co maju tento program. Na stranke som sa docital, ze je tam agregacia 1:4. Ako sa to prejavuje v realy je ta rychlost naozaj agregovana alebo to slape na max. vykon v tomto pripade teda 2MB linka? Aka je min. garantova linka? Ako vam to slape rano cez den v noci? Skuste ukazat nejake vysledky merania "download,upload,ping". Viem, ze tieto otazky by som mal skor smerovat operatorovi od T-COM-u, ale oni povedia len to co maju napisane a realita je v skutocnosti ina. Ako vravim mna skor zaujimaju vysledky priamo do ludi, ktori ich sluzby vyuzivaju.
Dalsia otazka je skor technickeho charakteru. Ak by som si zobral ich WiFi router myslite, ze by bol signal tak silny, ze by siel internet aj v susednom dome? WiFi router by bol v dome nie von a vzdialenost dvoch domov je asi 10-15m. Ci lepsie riesenie je to cez kabel?
Dakujem za odpovede