Zdravim, uz dlhsie citam recenzie na monitory hladam nejaky co je hlavne vyskovo nastavitelny s pivotom. Pouzivat ho budem na klasicku pracu programovanie, databazy, tvorba digitalnych map, filmy a hry. Koli hram i ked ich uz teraz nehram casto by som chcel nieco s lepsou odozvou. Budem ho pouzivat ku notebooku hp probook 4530s intel i5 sandy bridge, hd 6490m je tam klasicky d-sub(vga) a hdmi vystup.
CENA: max 200 eur ak by to bol nejaky zazrak (i ked za tu cenu to asi za moc stat nebude)
Najprv som mal vybraty lg ips235B ale v niektorych recenziach som cital ze ten Ips panel taha oci, aj pri minimalnom jase moc svieti (v tme)
Tak som hladal dalej lebo ma to celkom odradilo, pretoze nechcem si kupit monitor ktory mi bude vadit moc na oci.
tak som hladal dalej a nasiel som nieco sice drahsie ale na prvi pohlad vyzera fajn
http://www.alza.sk/24-benq-bl2410pt-d372044.htmlen som k nemu nenasiel este ziadne recenzie tak neviem ako s tou odozvou a ci moc namaha oci tak mi poradte prosim vas ci je to dobra volba alebo za tu cenu radsej nieco ine alebo nieco lacnejsie
Dakujem