Ahojte,
chcel by som najskôr vykresliť moju aktuálnu situáciu a následne Vás poprosil o radu ako moju predstavu zrealizovať. Ak by Vás však napadol jednoduchší spôsob rád sa nechám inšpirovať. Vopred ďakujem za každý postreh.
Doma sa mi vála desktop s troma diskami. V rodine sú dvaja aktívni užívatelia, ktorí mali doteraz prístup k PC a mali vytvorené dve užívatelské kontá. Avšak jeden si odinštaloval to iny tamto a i ked každí mal odlišné konto zbytočne to vytvaralo nešvar. (No comment)
Moja predstava je nasledovná: (Je to vlastne možné?!) Na dva disky samostatne nainštalovať OS (S naj pravdepodobnostou WIN XP) a následne pri bootovani si každí z uživatelov vyberie svoj vlastny. V tomto prípade by som ale chcel aby ani jeden z userov nemohol upravovať ani čo i len vidieť HDD druhého užívatela. Čiže akokeby dva PC v jednom. Dalšia vec ako by sa dal pripnuť iba k jednemu z tychto inštalacii OS ten treti disk. Samozrejme tiež aby ho videl iba jeden určeny uživatel. Nevjem či som to opisal jasne a zrozumitelne avšak prosim Vas o radu poprípade o usmernenie.
|