Pekny krasny den Vam prajem.
Dufam, ze mi tu budete vediet poradit a pomoct, lebo na se-tuning.cz, kde som registrovany sa mi neda prihlasit ani znovu zaregistrovat.
Mam SE W810i, R4EA031, CID49 RED.
Mam v nom kopu patchov, polovica z nich je absolutne neprakticka a nefungujuca (heslovanie suborov, SMS na kartu a mnohe ine).
Do tohto telefonu som nahodil aj akustiku od Tosharu (v1.6) a do Walkmana som dal iny skin (Club Pulse).
Tieto vsetky kroky mi pamat telefonu (20MB) zrazili na polovicu (10MB).
Telefon je spomaleny, lubi mrznut a Club Pulse sposobuje, ze po par dnoch od restartu mi nejdu prezerat obrazky, videa, blbne pocitadlo, fotak... proste je to srackove.
Co chcem vediet, s cim chcem pomoct?
Dostat telefon do povodneho stabu novoty, ako som ho dostal na Vianoce. Kupeny bol v HM TESCO, takze je nebrandovany (ziadne upravy od operatora).
Programy, kt. som pouzival na patchovanie (SeTool2Lite, XS++, SEUS) mam stale v PC, mam aj GDFS, ktore som si zalohoval, nez som sa v tom zacal babrat.
Zistil som este jeden kamen urazu:
Nepripojim mobil.
Baterku nabijem, vypnem foun, vytiahnem bateriu, vsuniem s5, stlacim a drzim C, zasrcim kabel a XS++ nereaguje!
Naposledy som sa s tym babral niekedy koncom marca tohto roku. Odvtedy moje znalosti ochabli.
Prosim, POMOC!
|