Citácia:
Walther nevyjadruj sa k teme, ked sa ta to netyka.
Nie si vedenie fora a taku SS si nedostal.
ale, nepovedz...
Citácia:
Pokiaľ si myslíte, že nejaký príspevok porušuje platné zákony SR, pošlite nám prosím e-mail (alebo nás kontaktujte iným spôsobom) a zaistíme nápravu, obvykle vymazaním takého príspevku či celej témy.
takže si myslím, že sa ma to vcelku dotýka a len som si splnil povinnosť vyplývajúcu z pravidiel fóra, keď chcem upozorniť na potencionálne nelegálnu činnosť (kradnutie identity, nabúravanie sa do cudzích účtov (s čím súvisí ochrana osobných údajov) a podobne, čo pokiaľ viem pod nelegálnu činnosť spadá) a hrozbu, ktorá z toho vyplýva. ty to vieš ale pravdepodobne lepšie ako ja, keďže máš červené puntíky miesto modrých, všakže.. tvoja odpoveď to myslím vystihla celú odbornosť niektorých ľudí.. aj keby to poslala jedinému človeku, stále je to potencionálny problém, o ktorom keď admistrátori vedia, nemali by len pokrčiť plecami "však jej napíš nech neotravuje"... maximálne ignorantský prístup a reakciou na mňa je len obyčajná arogancia
bolo by teda podľa teba vhodnejšie, keby som napísal email alebo dokonca kvôli tomu vytvoril novú tému?