Obsah fóra
PravidláKontakt
Posledná návšteva Str 22.05.13 21:49 Aktuálny čas je Str 22.05.13 21:49

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

[ Príspevok: 1 ] 
Autor Správa
 Poslať Napísal: Štv 29.12.11 10:47
Predmet príspevku: ReadyBoost a start Win7

Napomenutý užívateľ
Napomenutý užívateľ
Obrázok užívateľa

Zdravím chalani,

na RB používam USB Flash disk SONY 16GB, z toho mám vyhradených na službu RB 3200MB. No pri reštarte PC, sa mi PC úplne zasekne a pomôže len reštart, nedostane sa ani k skúšaniu RAM. Neviem aký tam môže byť problém.

Flash disk mám naformátovaný na NTFS kôli rýchlejšiemu zápisu, a mám pocit, že má nejaký problém pri detekovaní diskov. Môže sa stať, že ten Flash disk berie ako disk ale nedokáže ho rozpoznať a vtedy sa zasekne ?

Dík za všetky odpovede. :)

CPU: AMD Phenom II QuadCore 965 Black Edition 3.4GHz MB: GIGABYTE 970A-D3 RAM: CORSAIR XMS3 DDR3 1333Mhz 2x4GB GPU: Sapphire Radeon HD 7770 OC 1GB GDDR5 128bit HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM 64MB PSU: SEASONIC 500W SS-500ET 80PLUS Bronze Energy Knight CASE: COOLERMASTER MidT Elite 430 ATX VIEW: Samsung SyncMaster 2333
NB: Dell Latitude D620
Please , first use GOOGLE !!! -.-

S problematikou sa obracajte na fórum, na SS neodpovedám. Dodržujte PRAVIDLÁ fóra, nieje to nič neľudské !!!

[ Príspevok: 1 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia