IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @955
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Vyhraj Lego Duplo každý deň

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte! Je to tak jednoduché! www.duplo.lego.com

Zbavte sa celulitídy

Vyskúšajte novinky s Q10 od NIVEA Viditeľné výsledky už za 2 týždne. www.NIVEA.sk

Všetko za 9,90€

obľúbené Topshop produkty za skvelú cenu len 9,90€! Kliknite a nakupujte. Topshop www.topshop.sk

Poistenie majetku UNIQA

Uzavrite zmluvu a získajte zdarma non-stop služby UNIQA Assistance! www.uniqa.sk

Ako schudnúť 10 kg

Ktorý je najlepší spôsob chudnutia? Prečítajte si tipy na boj s nadváhou www.news2channel.net

Problem s maticnou

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
Platini
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.05.2008

PríspevokZaslal: Št 19.08.10 21:04Odpovedať s citátomNávrat hore

Zdravim Vas vsetkych ochotnych ludi:) poopravde nenasiel som polozku pre NB ale kedze sa jedna pravdepodobne o chybu maticnej dosky tak budem asi na spravnom mieste..... Takze by som zacal Jedna sa o notebook znacky Fujitsu Siemens Amilo Pa 1538. Problem je nasledovny: po vypnuti a opatovnom zapnuti notebooku mi nenabehol operacny system, nuz rozsvietila sa mi kontrolka napajania ( aj pocut ventilator ze je v prevadzke) ale ziadny ine priznaky "zivota" som nezbadal, prv som si myslel ze mi zamrzol dal som reset, no ani obrazovka neprejavovala ziadne zmeny, potom ma napadlo ze aha moze byt problem s obrazovkou tak som zapojil repraky no windows som tiez nepocul zeby nabehol, HDD je tiez v poriadku kedze ho teraz pouzivam externe.... Moja otazka teda znie ci bude problem s maticnou doskou? oplati sa mi ju dat do servisu opravit resp. kupit novu dosku??? za odpovede vopred dakujem
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Št 19.08.10 21:15Odpovedať s citátomNávrat hore

skus spraviť nejaké testy ,, a obrazovka ti ani nezasvieti ? (mem test , hd test ..)

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.05.2008

PríspevokZaslal: Št 19.08.10 21:33Odpovedať s citátomNávrat hore

majky358 napísal:
skus spraviť nejaké testy ,, a obrazovka ti ani nezasvieti ? (mem test , hd test ..)

Ake testy mas na mysli? nie vravim nic mi neraguje dokonca ani HDD mi nesvietilo ale ten mi funguje, obrazovka nezablikne nezasvieti vobec
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
majky358
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 02.06.2008
Vek: 18

PríspevokZaslal: Pi 20.08.10 11:38Odpovedať s citátomNávrat hore

tak potom jedine do servisu, z ntb to nieje až tak super ako s PC

Zaslať odpoveď