IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @828
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Bežme spolu a pomôžme deťom.

Príďte si zabehnúť s ČSOB nadáciou 2.6. od 10tej na Partizánsku lúku v BA. www.csobnadacia.sk

Fotosúťaž Milujem svoju prácu

Zachyťte nevšedné chvíle zo života vašej kancelárie a hrajte o hodnotné ceny www.westendtower.sk

Zbavte sa viazanosti

Za Xperia Mini Pro so strieborným O2 Paušálom zaplatíte teraz 53 €! pausal.o2.sk

Predplaťte si Priemysel Dnes

Časopis priemyselných lídrov. Spravodajstvo, rozhovory, reportáže. www.priemyseldnes.sk

Zákaznícka zóna Môj Orange

Pozrite si podrobný rozpis hovorov, spotrebu alebo si aktivujte služby. www.orange.sk

Pravidlá tvorby prístupného webu

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Po 26.03.07 13:12Odpovedať s citátomNávrat hore

Pravidla tvorby přístupného webu pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy. K dispozici je rovněž anglická verze pravidel.

Česká verzia
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQJabberZobraziť autorove WWW stránky
mylan
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 08.03.2006

PríspevokZaslal: Ut 27.03.07 16:01Odpovedať s citátomNávrat hore

Slovenská verzia
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
imnotwhafo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 30.11.2006

PríspevokZaslal: Po 23.04.07 18:26Odpovedať s citátomNávrat hore

A tu je celkom dobry link, nevedel som ci to radsej nedam medzi uzitocne odkazy, ale kedze je to o pristupnosti:
http://accessibility101.org.uk/

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 04.12.2007

PríspevokZaslal: Ne 30.03.08 15:49Odpovedať s citátomNávrat hore

Našiel som tu jeden odkaz, kde je napísané, že čo na dobrý web nepatrí ...... Dúfam že sa to vám zíde ......

http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=nepatri
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuICQZobraziť autorove WWW stránky
incredible
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.02.2009

PríspevokZaslal: Pi 22.05.09 14:07Odpovedať s citátomNávrat hore

čo s tym ma vlastne spoločne novela zakona?
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
buslo
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 11.10.2007

PríspevokZaslal: Pi 22.05.09 15:19Odpovedať s citátomNávrat hore

ak ja spravne viem tak podla toho by maly byt robene vsetky statne webi a webi ministerstiev a neviem este coho vsetkeho aby boli dostupne pre kazdeho usera (ak nevravim spravne tak ma prosim upravte)
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
shaggy
Moderátor
Moderátor

Založený: 21.02.2006

PríspevokZaslal: Pi 22.05.09 19:00Odpovedať s citátomNávrat hore

NieSomCvok - aj keď sa to týkalo českého zákona, už aj na Slovensku existuje zákon, ktorý sa tým zaoberá (275/2006 Z.z).
A má s tým spoločné to, že stránky štátnych/verejných inštitúcií musia zodpovedať tým pravidlám (sú určené v samostatnej prílohe). Pre teba je podstatné to, že ak robíš stránku pre štátnu/verejnú inštitúciu, mala by byť stránka v súlade s tým zákonom.

Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailZobraziť autorove WWW stránky
Zaslať odpoveď